ljetni popust

Party i Prada corner u novoj poslovnici Optike Kobačić

29.06.2022 u 11:57

Bionic
Reading

Optiku Kobačić mnogima ne treba predstavljati, unatoč tome što svoje poslovnice ima jedino u zagrebačkoj Dubravi. Sa skoro 42 godine tradicije i najvećim brojem dobrih ocjena na društvenim mrežama, omiljeni je izbor mnogih Zagrepčana. Štoviše, nerijetki su posjeti klijenata iz drugih dijelova Hrvatske

Sve to naravno nije došlo preko noći. Ovu popularnost Optika Kobačić prije svega može zahvaliti stalnom ulaganju u ljude, znanje i tehnologiju. Pod sloganom 'Kuća dobrog vida od 1980.', Optici Kobačić je najviši prioritet kontinuirano visoka kvaliteta usluge kako kod pregleda vida, tako i kod odabira dioptrijskih okvira i sunčanih naočala.

Otvorenje nove poslovnice

U pažljivo i originalno uređenih 180 m² u Dubravi 42, dom je našlo tridesetak svjetskih modnih brendova, od kojih su njih petnaestak dobili novi 'brend Corner' za još bolji doživljaj brenda i osjećaj pri isprobavanju modela, kao i dvije optometrijske ordinacije opremljene najmodernijom opremom.

Kako je nova poslovnica u Dubravi 42 otvorena u jeku pandemije, tako je odluka o odgađanju party-a otvorenja bila razuman potez. Napokon je došlo vrijeme i za to, pa će tako u petak, 01.07 s početkom u 18 sati krenuti program.

Za dobru atmosferu i mrdanje guzom pobrinuti će se DJ Werft, a nepca će svojim canapé sendvičima i roštilj majstorijama golicati chef Marko Lučić. Za vrijeme trajanja party-a tu će biti i fashion ilustratorica svjetskog glasa Maya Beus, koja će vještom rukom i oštrim okom slikati portrete onih koji žele ostati ovjekovječeni Majinim kistom u akvarelu.

Uz to, na partyu će početi i ljetni popust Optike Kobačić koja skida ⅓ cijene sa svih sunčanih naočala i dioptrijskih okvira u ponudi osim onih koji su već na 50% popusta u Outletu.

Prada corner

Još jedna posebnost ovog događanja je što će u Optici Kobačić za vrijeme partya biti otvoren i ekskluzivni Prada corner u organizaciji Luxottice, pa će ljubitelje jedne od najpoznatijih modnih kuća moći razgledati nove Prada kolekcije proljeće/ljeto 2022.

Prada je sinonim modernog stila talijanske izvrsnosti, s proizvodima izrađenima od najboljih materijala i sofisticiranim tehnikama.

Optika Kobačić vas poziva da se pridružite party-u otvorenja u Dubravi 42…