U ZAGREBU

Otvoren LP design fashion store hrvatske dizajnerice Petre Lasić

03.10.2019 u 15:16

Bionic
Reading

Modni brend LP design, mlade hrvatske dizajnerice Petre Lasić konačno je dobio i svoj ekskluzivni prodajno-izlagački prostor

LP design fashion store svoja je vrata otvorio u samom centru Zagreba, u Petrinjskoj 31, na radost brojnih zaljubljenika u hrvatske dizajnerske proizvode.

Ljubiteljice mode u novom će prostoru moći isprobati i kupiti najnovije komade iz kolekcije odjeće i modnih dodataka koje odlikuje minimalistički, ženstven i profinjen stil, a dizajnerica uskoro priprema i pregršt noviteta.

  • +8
Otvoren prvi LP design fashion store Izvor: Promo fotografije / Autor: Vedran Petak

Ugodan ambijent salona u kojem je smješten i radni prostor uređen je minimalistički s tek pokojim detaljem koji je birala sama dizajnerica. Fokus je tako ostao na odjeći i popratnom asortimanu, a poseban pečat daje mu i prostor za druženje u kojem posjetiteljice mogu popričati s dizajnericom ili popiti kavu.

'Nakon godina rada u malom ateljeu na tavanu zagrebačkog stana, neizmjerno sam uzbuđena što konačno imam prostor koji je pristupačan svima. Otvoriti svoj salon za mene je bio veliki izazov, ali ljubav prema modi, prema stvaranju i radu s ljudima mi je pomogla da se odlučim za taj veliki korak. Danas sam ponosna i veselim se svakome tko će zakoračiti u moju malu tvornicu mode', poručila je Petra Lasić prilikom otvorenja novog fashion storea.

Uz prepoznatljive linije kaputa, haljina, tunika i drugih odjevnih predmeta, u trgovini se mogu kupiti i modni dodaci brenda LP design, ali i drugih brendova koji surađuju s dizajnericom - Zizou nakit, kozmetika 757, torbe Danijele Štambuk te ženski remeni Go Retro.

Inače, odjeća s potpisom LP designa načinjena je od materijala uglavnom su od prirodnih vlakana s različitim strukturama.

Lice iza LP designa, Petra Lasić, diplomirana je inženjerka tekstilne tehnologije, a svoju profesionalnu karijeru posvetila je stvaranju odjeće. Kao dizajnerica sudjelovala je na raznim projektima, natječajima i izložbama. Posljednjih je godina u dizajnerskim i modnim krugovima prepoznata kao suorganizatorica HUSH HUSH marketa, prodajno-izlagačkog sajma na kojem se okupljaju domaći proizvođači, dizajneri i umjetnici.