SVI SU JU GLEDALI

Novi uspjeh Matije Vuice: Zgodna Australka oduševila u kreaciji naše hvaljene dizajnerice

03.10.2019 u 14:48

Bionic
Reading

Naša cijenjena dizajnerica Matija Vuica koja je prije nekoliko godina obilježila čak 35 godina rada, samo niže uspjehe

Odjeću s potpisom kreativne Metkovke osim domaćih zaljubljenice, cijene i inozemne zvijezde pa je njezinu seksi kreaciju u ružičastoj u kojoj je ukrala pozornost na crvenom tepihu dodjele rugby nagrada Dally M u Australiji nosila atraktivna Monisha Lew-Fatt, inače životna partnerica ragbijaša Jacka Wightona s kojim ima dvoje djece.

'Uoči mog puta u Australiju, ništa se ljepše nije moglo dogoditi, baš ono kad nebo odluči .....Na listi najbolje odjevenih u australskom Elle Magazinu @monisha1211....Eto, baš sam sretna pa želim to podijeliti s vama', objavila je Matija na svojem Instagram profilu.

Lijepa Monisha bila je mamac za poglede u smjeloj kreaciji naše dizajnerice koja joj je stajala kao salivena.

Inače, njezinu je bajkovitu kreaciju prije nekoliko mjeseci nosila i američka glumica Shanti Lowry u Pasadeni na dodjeli 46. Annual Daytime Creative Arts Emmy Awards.

Zgodna glumica najpoznatija po ulozi plesačice u filmskom hitu 'Charliejevi anđeli 2: Punom brzinom', plijenila je pažnju na ovogodišnjoj dodjeli televizijskih nagrada u raskošnoj haljini s potpisom omiljene hrvatske dizajnerice čije su ženstvene haljine kao stvorene za crveni tepih.

Lijepa Shanti koju možemo gledati u seriji 'Bronx SIU' bila je zvijezda večeri u glamuroznoj toaleti u kombinaciji tila i svjetlucave čipke koja je malo koga ostavila ravnodušnom.

Inače, prošle godine u travnju u haljini Matije Vuice je na humanitarnoj večeri u Losa Angelesu zablistala i Rumer Willis, najstarija kćer slavnih glumaca i bivših supružnika Brucea Willisa i Demi Moore, a njezine smo kreacije ranije mogli vidjeti i na zvijezdi hit serije 'Narančasta je nova crna' Laverne Cox, pjevačici Carmen Electri i manekenki Hofit Golan koja je svojim modnim odabirom izazvala lavinu pozitivnih reakcija na crvenom tepihu 74. Filmskog festivala u Veneciji.