PROCURILE SLIKE

Otkriveni detalji vjenčanja Blake Lively i Ryana Reynoldsa

21.12.2012 u 11:11

Bionic
Reading

Sa samo 35 uzvanika svoje su intimno vjenčanje uspjeli održati u tajnosti Blake Lively i Ryan Reynolds prije dva mjeseca, a sada su u javnost dospjele fotografije i detalji te svečane ceremonije

U bračnu luku su uplovili na imanju Boone Hall Plantation u Charlestonu, a voditeljca Martha Stewart im je pomogla u osmišljavanju što boljeg i intimnijeg ambijenta. Upravo su u njezinom časopisu fotografije i ugledale svjetlo dana.

Ryan je bio vrlo šarmantan u odijelu modne kuće Burberry, a Blake je nosila neodoljivu seksi vjenčanicu koju potpisuje Marchesa, koju su kreirali njezini bliski prijatelji Georgina Chapman i Keren Craig, a na nogama je nosila cipele svog omiljenog dizajnera obuće Christiana Louboutina.

Fotografije su ugledale svjetlo dana u časopisu voditeljice, a može se primijetiti da je ljepota same ceremonije bila u detaljima. Tako su svi mogli vidjeti u čemu je uživalo svega 35 uzvanika, ali i samo mjesto gdje su mladenci izrekli vjenčane zavjete.

Mladenkina haljina je bogato bila ukrašena našivenim kristalima i zlatno izvezenim ružama, a djeveruše su nosile ružičaste svilene haljine s istim uzorkom našivenih kristala i veza.

Mladoženja i njegov kum nosili su Burberryjeva odijela obrubljena kožnim detaljima koje je dizajnirao Ryanov prijatelj Christopher Bailey.