TE SLATKE SEKSI IGRAČKE…

Otkrivamo tajne ženske masturbacije

26.09.2012 u 14:22

Bionic
Reading

Čemu služe vibrator i dildo? Kako se prsti mogu koristiti kao prirodne seksi igračke? Zašto je toliko važna atmosfera? Vrijeme je za otkrivanje tajni ženske masturbacije

Ženska masturbacija još uvijek je obavijena velom tajne. Žene najčešće nerado govore o njoj, a same tehnike koje ih dovode do neslućenih užitaka skrivaju od svih, čak i od najbližih prijateljica. Možda je to razlog zbog kojeg se neke žene boje pitati kako

im seksi igračke mogu pomoći u samozadovoljavanju. Vrijeme je da im odgovorimo na pitanja i otkrijemo tajne ženske masturbacije.

Vibratori
Vibratori mogu biti zaslužni za neke od najboljih orgazama u vašemu životu. Ako ste ikada razgovarali sa ženom koja koristi vibrator, zasigurno ste čuli da joj taj mali uređaj priređuje puno užitka. Vibratori i jesu najpopularnije seksi igračke. Ima ih u raznim dimenzijama i oblicima. Na vama je, dakako, da odaberete onaj koji vam najviše odgovara. Mnoge žene tijekom spolnoga čina ne mogu doživjeti orgazam. Upravo njima seksolozi savjetuju korištenje vibratora u solo igricama kako bi se naučile na koji način stimulacija pridonosi njihovu orgazmu.

Dilda
Dilda, odnosno umjetni penisi, sjajan su odabir za žene koje nisu sklone vibratorima zbog njihova jakog intenziteta. Dildo je igračka koja je dizajnirana za vaginalnu ili analnu penetraciju. Oni ne rade ništa sami od sebe, odnosno rade ono što vi želite da rade, i to uz pomoć vaše manipulacije. Užitak u slučaju dilda dolazi od penetracije. Mnoge žene uživaju u tom pritisku koji nastaje i zato najradije biraju dilda. A veličina? Dakako, po želji.



Obje ruke

Prsti su idealni alati za istraživanje užitka. Uz pomoć njih možete otkriti koliki pritisak vam odgovara, koja vam se brzina najviše sviđa te koji vaši dijelovi su najosjetljiviji. Iako prsti nisu umjetne igračke, ipak mogu poslužiti kao one prirodne

Ženska masturbacija skriva još mnoge tajne

igračke. Neke se žene zaklinju da jedino uz pomoć orgazma mogu doživjeti vrhunski orgazam koji uključuje i G točku. Dakako, prstima se bez problema može postići i klitoralni orgazam. Kada je o rukama, odnosno prstima riječ, samo jedan savjet djeluje – vježbom do savršenstva!

Atmosfera

Ni atmosfera nije igračka, ali je iznimno važna da cijela priča s igračkama funkcionira. Kada želite zadovoljiti same sebe, važno je da stvorite i pravu atmosferu. Osnovno pitanje koje si morate postaviti je – osjećam li se ugodno? Obavezno isključite telefone i sve ostale komunikacijske uređaje koji bi vas mogli ometati. Pobrinite se i da vam nitko ne dolazi na vrata kucati. Dakle, važno je da osigurate atmosferu u kojoj vas nitko neće ometati i u kojoj ćete moći biti u potpunosti opušteni. A kakav ćete točno ugođaj stvoriti? Hoćete li upaliti svjećice? Hoćete li se natapati u mirisnoj kupki? To, naravno, ovisi samo o vama.

Um

Vjerovali ili ne, um je najsnažnija prirodna seksi igračka u svemiru. Žene ga moraju koristiti kada je riječ o seksu, uključujući i masturbaciju. Budući da žene nisu vizualni tipovi poput muškaraca, njihov um mora snažnije raditi i kreirati seksi slike u glavi. Možete si pomoći seksi sadržajima. Nije nužno da gledate porniće, ali pronađite mekšu erotiku koja bolje djeluje na žene.