O VEZAMA I SEKSU

Otkrijte što se krije u muškoj glavi

06.07.2010 u 07:50

Bionic
Reading

Sviđam li mu se? Jesmo li u vezi ili smo samo prijatelji? Trebam li prekinuti s njim? Ova pitanja često se motaju po ženskim glavama jer neke muškarce nije lako pročitati. Ipak, to nije ni nemoguća misija

Kako doznati što se događa u njegovoj glavi? Jedini mogući način je da ga otvoreno pitate, ali to vrlo često nije jednostavan zadatak. Ipak, u pomoć priskače najnovija knjiga spisateljice Zoe Strimpel koja je taj odgovor nastojala dobiti za sve žene na svijetu.


Muškarci teško razgovaraju o emocijama i vezama
Muškarci u potjeri
Zašto su muškarci u jednom trenutku toliko zainteresirani, a već u idućem nisu? Zato što su muškarci bića koja uzbuđuje ono što ne mogu imati. Kad osjete da im se žena potpuno prepustila, gube interes. Posebno ih iritira kada žene već na početku veze prave velike planove za budućnost. Kad muškarac izgubi interes, žena bi u takvim trenucima trebala ostati pribrana i stabilna te nikako ne bi trebala letjeti za muškarcem. Kad muškarac pomisli da žena ima više opcija i da može bez njega, on će se potruditi da joj postane jedina opcija u životu.

Muškarci i komunikacija

Zašto muškarci ne vole razgovarati? Muškarci o nekim stvarima vole razgovarati, ali veze nisu jedna od tih stvari. Jači spol jednostavno nije naučen da govori o svojim emocijama i vrlo rijetko to čini. Njihovi razgovori vrte se uglavnom oko posla, sporta, ali i žena kad su u muškom društvu. Razgovori sa ženama, a posebno o vezama i emocijama, za njih su mučan posao koji vole izbjeći.

Muškarci i seks

Što muškarci misle o ženama s kojima spavaju već na prvom spoju? Ako im je bilo dobro, potencirat će seks i na idućim spojevima, a možda čak i do kraja života. Naravno, postoje muškarci koji ne preferiraju žene s kojima mogu spavati već na prvom spoju jer smatraju da su to lake žene. Danas je ipak takvih sve manje. Ako vas muškarac ne nazove nakon što ste spavali zajedno, nemojte se brinuti jer ćete odmah znati da on i tako nije za vas. Muškarci smatraju da bi se žene trebale ponašati onako kako se osjećaju. Drugim riječima, ako se žele seksati, mogu to učiniti i na prvom spoju.

Muškarci i brak

Kakve djevojke muškarci žele oženiti? Kako sami kažu, muškarci vole karakterne žene koje su dobre osobe. Vole žene koje su savršeno sposobne živjeti bez muškarca, ali ipak biraju muškarca jer žele s nekim dijeliti život. Materijal za ženidbu su žene koje im znaju pružiti podršku, utjehu i ljubav te žene s kojima osjećaju bliskost bez ikakvog opterećenja. Takve žene oni vide kao majke svoje djece.