NAJISPLATIVIJA INVESTICIJA

Osam trendi komada koji će začiniti svaki zimski stajling

29.12.2017 u 06:58

Bionic
Reading

Ako je suditi prema nadolazećim trendovima ova je zima sve samo ne dosadna, a kako ne bi zapali u zimsku rutinu kupovine odjeće i modnih dodataka koji će vas zaviti u crno i baciti u sjenu odvažnih trendseterica na gradskoj špici, donosimo vam osam uvjerljivo najisplativijih komada koji će začiniti svaki vaš zimski stajling

Sezonska sniženja su počela i zato je baš sada idealno vrijeme da se počastite nekom novom krpicom. No najprije škicnite koje smo to komade odabrali za vas.

  • +95
Ugrabite najpoželjnije komade na prvim sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovih osam modnih poslastica i najdosadniji zimski stajlimg učinit će dostojnim svjetskih modnih metropola:

1. Bijele gležnjače

Vodeće trendseterice pokleknule su pred ovim trendom koji je ubrzo preplavio modnu scenu. Bijele gležnjače postale su zamjena za klasičnu crnu eleganciju. Izvrsno se slažu uz traperice, culotte hlače i cvjetne midi haljine, a najbolje od svega je to što nisu 'već viđene'.

Gdje kupiti?

2. Kaput cvjetnog printa

Pink overdose 🦐🦐#LFW #emilisindlev Photo: @romilux

A post shared by EMILI SINDLEV (@emilisindlev) on

Cvjetni print nekad je bio rezerviran samo za proljetnu sezonu, ali konačno se netko dosjetio ukinuti to modno pravilo. Ove zime prevladavaju pastelne nijanse kaputa i vedre boje općenito, ali i cvjetni print koji je objeručke dočekan od modnih sladokusaca. Kaput cvjetnog uzorka odličan je način da začinite svaki svoj zimski stajling, pa makar ispod njega bili od glave do pete u crnini.

Gdje kupiti?

3. Ružičasto odijelo

Ovaj trend pojavio se iz vedra neba i još uvijek uvjerljivo dominira svjetskim modnim metropolama. Odlično je rješenje za sve prilike, ovisno o odabiru odgovarajuće obuće. Baš kao što svaka žena u ormaru treba imati klasično crno odijelo, ružičasta varijanta itekako je dobrodošla zamjena u zimskim mjesecima.

Gdje kupiti?

4. Šarena lepršava haljina

Feeling it - seriously feeling it. Foto @lefrenchystyle

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Haljine naprosto obožaaaavamo zimi. Pogotovo kada su šarene. Spojite svoju haljinu s cool hlačama ili trapericama i već spomenutim bijelim gležnjačama i osigurali ste sebi peticu iz stila. Uostalom, haljina je uvijek odlična investicija jer ju možete nositi tijekom cijele godine.

Gdje kupiti?

5. Suknja u kojoj ćete se osjećati kao princeza

⬅️ to @maisonvalentino #pfw foto @leofaria

A post shared by Maria Helena Bordon Meireles (@helenabordon) on

Suknja 'A' kroja djeluje sofisticirano i damski. Odlično se slaže uz pletene veste i sandale na čarapu koje su jedan od najlukavijih pomaka u modi. U ovim zimskim mjesecima odaberite suknju upečatljivog kroja koja će vam osigurati poglede gdje god krenuli.

Gdje kupiti?

6. Košulja kao stvorena za slojevito odijevanje

Dramatic lace dreams brought to you by #ERDEMxHM 🥀

A post shared by Sandra Hagelstam (@5inchandup) on

U zimskim mjesecima važno nam je da nam nije hladno a to postižemo slojevitim odijevanjem. Romantična bijela košuljica i vedra pletena vesta duo su s kojim ne možete pogriješiti.

Gdje kupiti?

7. Cipele koje pristaju uz apsolutno sve

Chanelov model cipela s block petom obišao je svijet i preplavio društvene mreže. Zašto? Zato što su ove cipele udobne, elegantne i pristaju uz baš sve što vam padne na pamet, bilo da je riječ o trapericama, suknji ili haljini. Neutralne cipele s block petom i špic vrhom trebala bi imati svaka žena u svom ormaru.

Gdje kupiti?

8. Vrpca za kosu

Volite li romantične i ženstvene stajlinge, pariški chic ili filmove 60-ih, onda ćete obožavati ovu ideju. Statement detalji za kosu kao što je satenska vrpca odličan su način da stavite pečat na svoj zimski stajling.

Gdje kupiti?

  • +95
Ugrabite najpoželjnije komade na prvim sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije