ZIMSKI HIT

50 nijansi žute: Trendi boja kojom su zaluđene slavne ljepotice

28.12.2017 u 12:12

Bionic
Reading

Modna scena već je najavila cijelu paletu vedrih i osvježavajućih boja koje će dominirati ove zime, no jedna se od njih već izdvojila kao omiljena među poznatim damama. Slavne ljepotice jednostavno ne mogu odoljeti žutoj koja je preplavila crvene tepihe

Blake Lively, Selena Gomez, Gabrielle Union, Rihanna, Gigi Hadid, Heidi Klum, Tessa Thompson, Kate Mara i Renee Zellweger samo su neke od slavnih ljepotica koje ne mogle odoljeti žutoj. Listi slavnih imena koje su se ove godine pojavile na crvenom tepihu u žutoj boji ne vidi se kraja, a mi smo odabrali najbolje žute stajlinge po kojima ćemo pamtiti 2017. godinu.

Rihanna

  • +10
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačica je na predstavljanju svog brenda Fenty Beauty u New Yorku zablistala u spektakularnoj Oscar de la Renta kreaciji koja je ujedno i jedna od njezinih najboljih modnih odabira u 2017.

Renee Zellweger

  • +11
Renee Zellweger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna glumica je za premijeru drame 'Same Kind Of Different As Me' odabrala satensku midi haljinu s potpisom modne kuće Carolina Hererra. Elegante naramenice, asimetrični prorez i, naravno, upečatljiva boja, učinili su haljinu nezaboravnom.

Blake Lively

  • +11
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom gostovanja u emisiji Good Morning America u New Yorku, glumica je nosila spektakularan top i palazzo hlače s potpisom Brandona Maxwella. Lijepa tračerica gotovo nikad ne griješi po pitanju stajlinga, no ovim je outfitom definitivno pogodila 'u sridu'.

Gigi Hadid

  • +17
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako netko zna što radi kada je moda u pitanju, onda je to Gidi Hadid. Slavna manekenka uvijek je besprijekorno dotjerana, a njezini su stajlinzi pomno odabrani. Na predstavljanje beauty linije u suradnji s Maybellineom, lijepa manekenka stigla je u kratkoj šljokičastoj Ralph Lauren haljini i dugačkom kaputu iste boje - stajlingu koji je zaslužio čistu peticu iz stila.

Selena Gomez

  • +11
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačica i glumica koja uvijek iznova oduševljava svojim modnim kombinacijama iznijela je žutu Calvin Klein haljinu kao od šale. Ljepotica je na Lupus Gala večeru stigla u dugačkoj lepršavoj haljini koju je uskladila s traper jaknom. To može samo Selena.

Tessa Thompson

  • +9
Tessa Thompson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je očarala svojom ljepotom, ali i modnim ukusom na premijeri filma 'Thor: Ragnarok' u Los Angelesu, gdje se na crvenom tepihu pojavila u dugačkoj Schiaparelli Couture haljini bez naramenica u kombinaciji s kratkom valovitom frizurom u stilu 20-ih.

Heidi Klum

  • +5
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Finalnua emisijua talent showa 'America's Got Talent' osim po senzacionalnim nastupima, ostat će zapamćena i po stajlingu supermodela i članice žirija Heidi Klum, koja je tu večer zablistala u jednostavnoj, ali elegantnoj Christian Siriano maksi haljini.