MODNA LEKCIJA

Ona je dokaz da se i u najobičnijoj kombinaciji može izgledati sjajno

05.12.2014 u 11:41

Bionic
Reading

Blake Lively nastavlja dokazivati da je najbolje odjevena trudnica koju smo vidjeli. Prije samo nekoliko dana glumica je zablistala u uskoj crnoj haljini otvorenih leđa na L'Orealovoj zabavi, da bi zatim održala modnu lekciju iz ulične mode

Lijepa je trudnica u seriji 'Tračerica' zbog sjajne garderobe mamila uzdahe među ženskom publikom svaki put kad bi se pojavila na ekranu. No nova Carrie Bradshaw, kako su joj svojedobno tepali, vrlo je brzo dokazala da njezin zavidno dobar modni stil nije bio djelo vještih televizijskih stilista. Blake je nastavila oduševljavati svakim pojavljivanjem u javnosti, tim više što je za svoj modni stil odgovorna isključivo sama i ne oslanja se na pomoć stilista.

Ne čudi stoga što i njezina trudnička moda privlači toliko pozornosti. Lijepa buduća mama oduševljava ne samo dnevnim kombinacijama, već i odabirom svečanih haljina. Njezin stil pohvalio je i poznati modni dizajner Michale Kors koji kaže da plavokosoj glumici sve stoji, bez obzira bila u odjeći za plažu ili u visokom stupnju trudnoće, ona svaki look, smatra Kors, nosi s nepogrešivom lakoćom.

Nedavno je i sama priznala da je tajna njezina hvaljenog trudničkog stila prvenstveno u tome što bira uske, rastezljive tkanine. 'Svoj stil ću samo nadograditi s više rastezljive odjeće jer jedino u takve komade mogu ući ovih dana', našalila se Blake.

Ovih dana prošetala se njujorškim ulicama u jednostavnoj kombinaciji koja je pun pogodak za hladne dane, ne samo za trudnice. Na uske tamne traperice odjenula je usku sivu vestu i zanimljive crne gležnjače na tanku petu u bež boji i zaogrnula se zgodnim ogrtačem u nijansama sive i zemljanih tonova dizajnerice Alicije Adams. Da Blake ove zime puno pažnje poklanja ogrtačima i kaputima, pokazala je pojavivši se u kaputiću intenzivno plave boje.