KRALJICA LETIZIA

Traper nikad nije bio elegantniji: Najbolje odjevena dama s kraljevskih dvora opet ima fantastičnu kombinaciju

14.09.2021 u 21:52

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia miljenica je modnoga svijeta, pa nijedno njezino pojavljivanje u javnosti ne može proći nezapaženo

Zgodna brineta, supruga španjolskog kralja Felipea VI, po pitanju stila doista ne zna za greške.

Fantastično kombinira kreacije s potpisom Caroline Herrere, Huga Bossa ili Michaela Korsa sa svima dostupnim brendovima poput Zare, Uterqüea, Manga, Massima Duttija...

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uvijek sjajno odjevena kraljica je ponovno pokazala svoj istančani osjećaj za modu i prilikom obilježavanja 50. godina Fakulteta informacijskih znanosti u Madridu gdje je bila mamac za poglede u jednostavnom no vrlo efektnom stajlingu.

Kraljica Letizia velika je ljubiteljica haljina koje laskaju njezinoj vitkoj figuri pa se ovoga puta odlučila za trendi haljinu od tamnog trapera (Hugo Boss) koju je upotpunila crvenim tankim remenom i stiletticama brenda Margrit Shoes u istoj nijansi.

Kako i inače ne bježi od modne reciklaže, lijepa kraljica je i ovoga puta nosila već viđenu haljinu i cipele.

Elegantna brineta ovaj je chic look zaokružila ležernom frizurom i efektnim naušnicama, a mnogi su primijetili kako se ni ovoga puta nije zamarala 'maskiranjem' mrskih sijedih budući da već neko vrijeme, stajliš Španjolka njeguje prirodan look.

Inače, Letizia je prije udaje 2004. za nasljednika španjolske krune bila uspješna novinarka, a nakon što je Felipeov otac Juan Carlos abdicirao, 2014. postala je kraljica. Kraljevski par ima dvije kćeri, Leonor i Sofiju.