STIL ZA PETICU

Olivia Palermo ne griješi: Modna ikona sve je ostavila bez daha u kombinaciji u boji neba

26.10.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Olivia Palermo, jedna od najuspješnijih modnih blogerica koja se upustila i u modno poduzetništvo s vlastitom kolekcijom, uvijek izaziva divljenje modnog svijeta zbog svojeg nenadmašnog stila

Zgodna Amerikanka redovito plijeni poglede kamo god da se uputi pa ne čudi da je njezina šetnja u chic izdanju s preslatkim psićem Mr. Butlerom pretvorila u modni događaj na njujorškim ulicama.

Lijepa Olivia (34) niti u danima kad je globalna pandemija opustošila ulice grada koji 'nikad ne spava', nije izgubila svoj nepogrješivi osjećaj za stil zbog kojeg je obožavaju modni kritičari i brojne fashionistice kojima je uzor.

Poznata po svojim spojevima nespojivog, Olivia je vješto iskombinirala stajling u tonovima plave, jedne od najpoželjnijih ove godine jer djeluje vrlo opuštajuće.

  • +2
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dolčevitu od rebrastog pletiva i suknju od tila (Max & Co) u istoj nijansi boje neba, slavna influencerica upotpunila je crnim Diorovim combat gležnjačama i bijelom bucket torbicom, a ovaj cool dnevni outfit nadogradila je platnenom maskom u tonovima plave od tvida (Masqd) i sunčanim naočalima s potpisom Fendija.

Trendseterici, kako kaže, cool kombinacije podižu raspoloženje u ovim nimalo vedrim vremenima.

  • +4
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Tijekom karantene pokušavala sam stalno imati frizuru i biti našminkana kao i inače, ali odjeću sam ipak prilagodila trenutku pa je bila više casual chic nego kako bih se odijevala primjerice za neke sastanke', rekla je u jednom ranijem intervjuu Olivia Palermo koju na Instagramu prati nevjerojatnih 6.4 milijuna obožavatelja.