NOGE U PRVOM PLANU

Nives Celzijus fanove pitala što misle o njenom večerašnjem stajlingu, a pratiteljica joj spustila: 'Nažalost, nije dobar'

25.10.2020 u 20:24

Bionic
Reading

I ove sezone show 'Tvoje lice zvuči poznato' krase brojna poznata lica, a najviše zanimanja svojim stajlinzima izazivaju članice žirija Nives Celzijus i Indira Levak, kao i voditeljica Maja Šuput. Njihovi su modni odabiri redovito vrlo provokativni i prepuni statement detalja, šljokica i gole kože. Dok se jednima sviđaju, drugi nisu pretjerano impresionirani, a ni večerašnji stajling pjevačice i glumice Nives Celzijus nije ispunio očekivanja pojedinih fanova

Svoje obožavatelje na Instagramu Nives Celzijus je još jednom podsjetila da u 20:15 sati okrenu na program Nove TV i obavezno prate nove transformacije i izvedbe kandidata showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Dok odbrojava minute do početka emisije, Nives je svoje fanove pitala što misle o njenom večerašnjem stajlingu, a sve reakcije i nisu bile onakve kakvima se možda nadala.

Dok su jedni oduševljeni njenim izgledom i modnim odabirom stilista, drugi nisu bili nimalo zadovoljni viđenim. Lijepa pjevačica i voditeljica na sceni showa se pojavila u minijaturnoj točkastoj haljinici 'A' kroja i dugih rukava, s podstavom od tila, koja je u prvi plan stavila njene duge i vitke noge.

Da ima tijelo o kojem sanjaju mnoge žene, a uzdišu brojni muškarci, to je i više nego jasno, no da bi na stajlingu mogla poraditi smatra jedna Nivesina obožavateljica koja je otvoreno priznala da joj se Nivesin stajling nimalo ne sviđa.

'Bacite komentar kako vam se sviđa večerašnji stajling?', pitala je svoje fanove 38-godišnja pjevačica, a pratiteljica joj je uzvratila: 'Ne... nažalost ne, nije dobar'.