ISPLATI IH SE IMATI

Odolijevaju trendovima: Ova dva komada odjeće nikad ne izlaze iz mode, a sad se traže više no ikad

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 25.03.2021 15:08
  • Objavljeno 25.03.2021 u 15:08
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: DONELL WOODSON / GETTY IMAGES / - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / HANNA PUTYLINA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Svaka modna sezona sa sobom donosi pregršt novih i uzbudljivih trendova, no brojni će se složiti s mišljenjem da se uvijek isplati investirati u one modne komade koji će im godinama uspješno prkositi svojim klasičnim izgledom

Iako se jedni zaljubljenici u modu neprestano trude ići u korak s aktualnim modnim trendovima, drugi joj pristupaju na mudriji način svoju kolekciju u ormaru obogaćujući komadima koji uspješno prolaze test vremena.

Jedni od njih su nesumnjivo klasične bijele majice za kojima su, prema istraživanju Lysta, pretrage od početka ožujka porasle za 51 posto, a modeli iz proljetne ponude brendova poput švedskoga Acne Studios, Arketa i COS-a trenutno najbolje kotiraju kod modnih kupaca.

Slično tomu, u svijetu modnih kupaca raste i potražnja za bijelim košuljama. Iz mjeseca u mjesec bilježe porast pretraživanja u iznosu od 27 posto, a popularni pojmovi za njihovo pretraživanje uključuju riječi 'duža', 'poplin' i 'predimenzionirana'.

  • +10
  • +7

Bijele košulje na crvenom tepihu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia