DVOBOJNa moda

Traperice koje su zaludile slavne: Ovi efektni modeli pravi su magnet za poglede

19.03.2021 u 07:18

Bionic
Reading

Iako su u jeku pandemije komadi poput udobnih trenirki i dalje traženi na modnoj sceni, polako i sigurno brojni ih ljudi odbacuju u prilog nošenju komada s kojima su se oprostili uslijed karantene i većeg boravka u domu. Vidljivo je to i kada govorimo o stajlinzima slavnih ljepotica koje posljednjih mjeseci ponovno sa zadovoljstvom nose traperice, no ne bilo kakve modele

Kada govorimo o trapericama, nova proljetna sezona bit će sve samo ne dosadna. Takozvani tanga modeli već su postali veliki hit u modnim krugovima, a sada im se pridružuju efektni dvobojni modeli.

Njihovim najvećim obožavateljicama pokazale su se dame iz svijeta Hollywooda poput Chrissy Teigen i Megan Fox, a ne može im odoljeti ni it djevojka današnjice Gigi Hadid.

Latino diva Jennifer Lopez također se priklonila ovom trendu, što je prilikom boravka u Miamiju dokazala pojavom u patchwork modelu s potpisom Toma Forda.

Na trend dvobojnih traperica, koji polako i sigurno osvaja modni svijet, nisu ostali imuni ni brojni dizajnerski brendovi uvrstivši ih u svoje proljetne kolekcije. Njihov primjer očekivano su odlučili slijediti pristupačni high street brendovi, od kojih se španjolska Bershka pokazala najvećim zagovarateljem ovog uzbudljivog denim trenda.

  • +13
Dvobojne traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dvobojne traperice u stajlinzima street style zvijezdi