Universal Bands seminar

Od ponedjeljka krećem na dijetu i trening!

23.12.2019 u 10:31

Bionic
Reading

Ovo je rečenica koju često govorimo drugima ali i sami sebi! Ovaj put održite obećanje sebi i drugima krenite prema konačnom cilju. Prihvatite izazov i ostvarite rezultate jer vi to zaslužujete.

Nemate vremena za odlazak u fitness centar? Ne volite gužve i čekanje na slobodne sprave? Želite brz efikasan i provjeren sustav treninga koji je u isto vrijeme dinamičan i zabavan? Koje vježbe koristiti koliko ponavljanja s obzirom na vaše ciljeve? Bez brige imamo rješenje za vas koje provjereno daje rezultate.

UNIVERSAL BANDS TRAINING SYSTEM predstavlja sam vrhunac u svijetu funkcionalnog treninga s elastičnim gumama. Ovaj trening sustav nastao je kroz 15 godina iskustva u vrhunskom sportu gdje je sve podređeno konačnom rezultatu.

Stvoren za profesionalce i prilagođen svima UBT.System nudi vam mogućnost treninga bilo gdje i bilo kad!

Ako i vi želite trenirati poput profesionalaca i ostvariti vaše ciljeve bez obzira na trenutno stanje prijavite se na seminar, funkcionalni trening s elastičnim gumama.

Zašto su elastične gume super i kako vam mogu pomoći:

  • Mogu u potpunosti nadomjestiti utege i teretanu
  • Mala mogućnost ozljeda
  • Možete trenirati bilo gdje i bilo kada kod kuće, na poslu ili u prirodi
  • Velika aktivacija mišića koji sudjeluju u pokretu ali i mišića stabilizatora
  • Brza izmjena opterećenja i vježbi što vam omogućuje izvođenje kružnog treninga sa samo jednim rekvizitom

Na seminaru prolazimo sljedeće tematske cjeline:

Individualni trening, trening u paru, mobilnost i dinamičko zagrijavanje, trening snage za sve mišićne skupine, kondicijski trening, istezanje, Planiranje i programiranje treninga sukladno vašim ciljevima (dobivanje mišićne mase, gubitak suvišnih kilograma, smanjenje bolova u leđima...)

Prijavite se na seminar i učinite prvi korak da putu do boljeg zdravlja izgleda i kondicije. Požurite broj mjesta je ograničen.

Kako izgledaju seminari? Pogledajte ovdje!

Vidimo se 😊

Vaš u snazi i zdravlju Universal Bands Team