CRNO-BIJELA MODA

Od Jennifer Lopez do Irine Shayk: Slavne dame imaju modno rješenje za razbijanje zimskog sivila

18.12.2020 u 09:36

Bionic
Reading

Iako su posljednjih mjeseci uslijed pandemije koronavirusa brojne žene prigrlile udobne komade u znaku trenirki i tajica, dame iz svijeta slavnih ne odustaju tako lako od upečatljivih izdanja. Za modnu borbu sa zimskim sivilom, ako njih upitate, ove su godine najbolji lijek crno-bijele kombinacije

Kao što se uvijek trude ići u korak s aktualnim trendovima viđenim na modnim pistama, dame iz svijeta slavnih na isti se način trude same ih stvoriti.

Iako se u jeku globalne pandemije rjeđe viđaju u javnosti, svojim modnim odabirima i ove godine privlače posebnu pozornost javnosti, a navedeno im posljednjih dana polazi za rukom eksperimentiranjem crno-bijelim komadima.

Sezonu nošenja crno-bijelih komada u svijetu slavnih dama otvorila je glazbena diva Cher prošetavši se ulicama Londona u izdanju kojim je dominirala beretka te jakna avangardnog dizajna. Zahvaljujući njemu zaradila je i usporedbe s Disneyjevim likom Cruellom De Vil.

  • +5
Cher Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Eksperimentiranju crno-bijelim komadima ovih dana nije odoljela ni 34-godišnja ruska ljepotica Irina Shayk. Kao nezaobilazna pojava na njujorškim ulicama, proteklog tjedna prošetala se u crno-bijeloj kombinaciji u duhu 90-ih. Navedenim izdanjem dokazala je kako i sama nije imuna na čari prošivenih kaputa koji ove sezone slove za veliki modni hit.

  • +8
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glazbenoj divi i ruskoj manekenki u crno-bijelim modnim eksperimentima pridružile su se dame poput Jennifer Lopez i pop zvijezde albanskih korijena Due Lipe. I dok su se Cher i Irina odlučile suptilnije poigrati crno-bijelom modom, glazbene zvijezde Jennifer Lopez i Dua Lipa odlučile su otići korak dalje.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prilikom posjeta dermatološkoj klinici na Beverly Hillsu, 51-godišnja pjevačica i glumica svu je pažnju osigurala pojavom u dugoj točkastoj haljini koju je nosila s bucket modelom kape pepita uzorka, Diorovom izvezenom torbom Book Tote i crnim čizmama s platformom.

Na drugom kraju SAD-a, njezina glazbena kolegica Dua Lipa ulicama New Yorka prošetala se u crno-bijelom kompletu stvorenom od tajica i trendovske, pufaste jakne, kojim je dominirao retro cvjetni uzorak.

  • +3
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia