CRNO-BIJELA MODA

Ni Irina Shayk ne može odoljeti kaputu koji je ove sezone s trona svrgnuo omiljene parke

13.12.2020 u 16:19

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci ruska manekenka Irina Shayk postala je nazobilaznom pojavom na ulicama New Yorka, a svakim pojavljivanjem u javnosti uspijeva dokazati s kojom lakoćom nosi najpoželjnije komade sezone

Nakon niza izdanja u znaku trendovskih pufastih jakni, 34- godišnja ljepotica sada je pokleknula pred najpoželjnijim kaputom sezone. Popularno zvani duvet, podstavljeni modeli kaputa slove za najpoželjniji komad sezone, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori istraživanje modne tražilice Lyst, ponuda na policama trgovina i mnogobrojni stajlinzi modnih ovisnica na Instagramu.

  • +5
Cher Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput glazbene dive Cher, koja je ovoga tjedna u Londonu servirala stajling po uzoru na Disneyjev lik Cruelle de Vil, ruska manekenka ponudila je vlastito viđenje crno-bijelog stajlinga.

Uz prugasti model dolčevite i tajica, 34- godišnja ruskinja vješto je kombinirala bijeli model glomaznih čizmi s vezicama, da bi cjelokupno izdanje začinila minijaturnom ručnom torbicom i hit kaputom sezone.

  • +8
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su takozvani duvet kaputi ove sezone najpoželjniji u maslinasto zelenoj boji, Irinin odabir pao je na crnu inačicu s potpisom britanske modne kuće Burberry, a da stajling u duhu 90-ih bude potpun pobrinula se dodatkom naušnica ringova i sunčanih naočala retro izgleda.