UDOBNOST JE 'MUST HAVE'

Zaboravite skinny traperice, ovi će modeli biti najpopularniji u 2021.

17.12.2020 u 10:36

Bionic
Reading

Traperice nikada neće izaći iz mode, a iz sezone u sezonu samo se mijenjaju krojevi. Iako su još uvijek prisutne u modnom svijetu, uski modeli traperica više nisu dominantan prizor u svijetu denima. Svoju vladavinu na modnoj sceni započeli su udobni modeli traperica širih krojeva koje ćemo obožavati i tijekom 2021. godine

Iako posljednjih mjeseci svjedočimo velikoj popularnosti hlača udobnih poput trenirke, traperice desetljećima predstavljaju ključni i nezaobilazan komad u ormaru brojnih dama, a nove inačice ovog modnog klasika poput hlača mogu se pohvaliti velikom udobnošću.

Mnoge će iznenaditi podaci online trgovine MatchesFashion da je potražnja za trapericama u 2020. godini porasla za 50 posto, i to unatoč pandemiji i karanteni, a model koji izaziva najviše pažnje među trendsetericama upravo su modeli ležernijeg kroja.

Skinny traperice polako odlaze u zaborav i zamijenit će ih one širokih nogavica, proteklih sezona vrlo popularne među trendsetericama, a naglasak u narednim mjesecima bit će i na modelima koji su pri dnu suženi te na bedrima opušteniji, kao i modeli od rastezljivog trapera koji se posebno prilagođavaju silueti i osiguravaju cjelodnevnu udobnost.

Ako se nalazite u potrazi za nekim novim modelom omiljenih traperica koje planirate uvrstiti u postojeću kolekciju u ormaru, zasigurno će vas obradovati činjenica da ponuda na policama pristupačnih high street trgovina vrvi modelima koji se ističu udobnošću. Samim time predstavljaju idealnu alternativu trenirkama i udobnim modelima hlača, u kojima posljednjih mjeseci provodimo većinu vremena uslijed pandemije koronavirusa.

Victoria Beckham, Balenciaga, Paco Rabanne, Chloé i Celine samo su neki od vodećih brendova koji sugeriraju upravo udobne modele traperice širih krojeva, a u stopu ih prate brojni high street brendovi te iz sezone u sezonu nude daleko popularnije verzije aktualnih modnih trendova.

Udobni modeli traperica koje nalažu trendovi za 2021.

  • +6
Udobni modeli traperica koje nalažu trendovi za 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije