NESVAKIDAŠNJA KOMBINACIJA

Obukla je dvije haljine odjednom i izgleda očaravajuće

14.07.2016 u 20:01

  • +4

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Modnu olimpijadu prekrasna trudnica Blake Lively nakon promocije filma 'The Shallows' nastavila je promocijom novog filma redatelja Woodyja Allena 'Cafe Society' i sve oduševila stylingom u koji je uklopila dvije haljine – odjednom

Urođeni smisao za modu plavokosa ljepotica iz Kalifornije, glumica Blake Lively dokazuje svakim svojim pojavljivanjem u javnosti. Njezini stylinzi koji u sebi uvijek imaju i faktor iznenađenja čista su modna inspiracija.

Njoj su modne pogreške nepoznanica, a vitka plavuša koja i u visokom stupnju trudnoće izgleda jednako senzacionalno s nevjerojatnom lakoćom spaja naizgled nespojive komade odjeće i statement modne dodatke.

Za večernji izlazak s prijateljicom u New Yorku odabrala je styling u morski plavim nijansama kojima je naglasila preplanulu put. No styling je bio poseban po tome što je uklopila čak dvije haljine, jednu na drugu.

Na jednostavnu slip haljinu s tankim naramenicama i srednje dužine, u morski plavoj nijansi i posutoj šljokicama Blake je odjenula wrap haljinu na prugice u različitim nijansama plave od modre do tirkizne. Obje haljine potpisuje slavna američka dizajnerica Diane Von Furstenberg koja je modni svijet osvojila upravo famoznim haljinama na preklop (wrap dress), a njezine plave kreacije dio su kolekcije Resort 2016.

Ljubav Blake Lively prema statement cipelama dobro je poznata, a posebno je slaba na one s prepoznatljivim crvenim potplatom koje potpisuje dizajner Christian Louboutin, pa tako ni ovaj genijalan outfit ne bi bio potpun bez još boljih cipela, prekrasnih štikli, također u morskim tonovima i posutim šljokicama.

'Volim se sređivati, a to me priznajem pomalo opušta, a najviše volim obuti dobar par lobutanki', priznala je nedavno glumica koja zadivljuje ne samo kombinacijama na crvenom tepihu već i dnevnim lookovima

'Moj street style uglavnom je refleksija mojih iskustava i trenutačnog raspoloženja, onoga što sam i gdje sam sve putovala', rekla je glumica za časopis Hamptons početkom srpnja.