HIT MODEL SEZONE

Obožavateljice komada s potpisom H&M-a ne kriju zaluđenost ovim čizmama od samo 230 kuna

06.11.2020 u 10:57

Bionic
Reading

Poput brojnih popularnih brendova današnjice, švedski modni div H&M svake sezone trudi se prikloniti aktualnim modnim trendovima, a svojom verzijom trendovskih combat čizmi uspio je posebno zaintrigirati svoje modne kupce

Da su takozvani combat modeli čizmi jedan od najvećih sezonskih trendova u svijetu obuće već je dobro poznata činjenica. Poput svoje high street konkurencije, švedski brend H&M svoju aktualnu ponudu obogatio je različitim modelima čizmi vojne estetike, od kojih se inačica po cijeni od 230 kuna i u četiri dostupne boje pokazala najvećim favoritom među njihovim modnim kupcima.

Navedeni model combat čizmi s dodatkom vezica svojim izgledom neodoljivo podsjećaju na kultne čizme marte, a do danas su na stranici H&M-a uspjele osigurati više od 120 pozitivnih komentara kupaca i na dobrom su putu da si osiguraju svih pet zvjezdica i postanu jedan od najpopularnijih modnih komada sezone s potpisom švedskog diva.

Osim što je ove sezone riječ o iznimno popularnoj silueti čizmi, s lakoćom se uklapaju u različite odjevne komade, kako su nam do sada nebrojeno puta dokazale jedne od najpoznatijih street style zvijezdi današnjice.