S PRADINIM POTPISOM

Ove čizme s pravom nose titulu najpoželjnijeg modela sezone, a mi smo pronašli njihovu jeftiniju verziju

14.10.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Uz nabrane modele čizmi u duhu 80-ih, takozvane combat čizme slove za jednan od najpopularnijih modela obuće u aktualnoj sezoni. Robusnog izgleda i s debelim gumenim đonom, 'borbene' combat čizme na sceni su se sramežljivo pojavile 2018. godine, a posljednjih sezona titulu najpoželjnijih uvjerljivo nose modeli iz linije Monolith s potpisom talijanskog brenda Prada

Predstavljena u sklopu kolekcije za jesen/zimu 2019., linija čizama Monolith postigla je ogroman uspjeh na modnoj sceni, a najpopularnijim modelom protekle godine pokazala se inačica do pola lista i s otkačenim dodatkom torbica.

Svjesna ogromne popularnosti svojih čizmi, talijanska modna kuća Prada liniju Monolith nadopunila je nekim novim modelima u znaku gležnjača i cipelas prepoznatljivim potplatom a koje su, poput prethodnog modela do koljena s dodatkom torbica, već u prvim danima jeseni uspjele nestati s polica modnih trgovina.

Poput street style zvijezdi, robusnim modelima čizmi iz Pradine linije Monolith podjednako ne mogu odoljeti ni poznate svjetske trendseterice poput članica reality klana Kardashian- Jenner, 'it' djevojke Bella Hadid i pop zvijezde Dua Lipe koje su ih uspjele učiniti must-have modelom sezone.

Zahvaljujući njima, Pradine čizme iz linije Monolith očekivano su privukle pažnju i brojnih high street brendova koje su aktualne kolekcije obuće obogatile cjenovno pristupačnim modelima koji detaljima imitiraju izgled ovih hit čizmi.

Čizme high street brendova nadahnute Pradinim modelima