POPUT REGINE GEORGE

Nije za svakoga: Irina Shayk privlačila poglede otkačenim topom

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 16.10.2020 09:28
  • Objavljeno 16.10.2020 u 09:28
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Poznata ruska ljepotica Irina Shayk posljednjih mjeseci nezamjenjiva je pojava na gradskim ulicama New Yorka, a svojim modnim izdanjima redovito privlači pažnju javnosti što joj je i ovoga puta uspjelo poći za rukom zahvaljujući netipičnom odabiru topa

U klasičnoj jesenskoj kombinaciji stvorenoj od kožnih hlača, bajkerske jakne i modela combat čizmi, koje ove sezone slove za veliki trend, 34- godišnja Irina Shayk prodefilirala je njujorškim ulicama, a da njezino naizgled jednostavno izdanje ostane pamtljivo, pobrinula se odabirom zanimljivog modela topa.

  • +1

Irina Shayk

Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Efektnog plavog printa, spomenuti top viđen na slavnoj ruskoj ljepotici ponajviše se isticao detaljem proreza na području grudi, što je brojne podsjetilo na top kakvog je u kultnom filmu 'Opasne djevojke' odlučila nositi jedna od njegovih glavnih protagonistica, popularna Regina George.

Rachel McAdams u ulozi Regine George

Rachel McAdams u ulozi Regine George

Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

U posebno nezaboravnoj sceni iz filma, Janis Ian (Lizzy Caplan) ušuljala se u svlačionicu škole i škarama napravila rupe na na bijelom topu Regine (Rachel McAdams) tijekom sata tjelesnog. Janisin plan za osvetu popularnoj i nemilosrdnoj Regini, međutim, nije urodio plodom, a top s detaljem rupa na području grudi ubrzo je postao glavni modni trend u srednjoj školi North Shore.

Scena iz filma 'Opasne djevojke'

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Hoće li ruska ljepotica ove sezone uspjeti popularizirati ovaj pomaknuti modni trend, kao što je u filmu 'Opasne djevojke' pošlo za rukom Regini George, saznat ćemo u narednim mjesecima.