BOTTEGA VENETA

O komadima ovog brenda sanja svaka modna ovisnica, a mi smo pronašli njihove jeftinije verzije

04.11.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Talijanska modna kuća Bottega Veneta na čelu s britanskim dizajnerom Danielom Leejem posljednjih sezona jedan je od glavnih predvodnika modnih trendova kada je riječ o odjevnim komadima, dodacima i obući, a njihove popularne komade u jeftinijoj verziji tradicionalno se trude ponuditi brojni high street brendovi

Ako pratite modne profesionalce na društvenim mrežama, komade s potpisom Bottega Veneta posljednjih sezona teško je ne primijetiti. Nakon što je 2018. godine preuzeo funkciju kreativnog direktora uspavanog talijanskog brenda britanski dizajner Daniel Lee u svega nekoliko sezona uspio je lansirati jedne od najpoželjnijih komada u kategoriji ženske mode.

Za talijanski brend Bottega Veneta angažiranje 34-godišnjeg britanskog dizajnera pokazalo se pravim zgoditkom, a svojom modnom vizijom posebno je zaintrigirao ljubitelje komada s potpisom modnoga brenda Celine, tijekom vladavine dizajnerice Phoebe Philo, a s kojom je Lee šest godina usko surađivao na kreiranju kolekcija ove francuske kuće.

Iako si većina običnih smrtnika ne može priuštiti skupocjene i iznimno popularne komade s potpisom Bottege Venete, brojni high street brendovi svoju aktualnu ponudu tradicionalno se trude obogatili njihovim jeftinijim inačicama.

Pet hit komada s potpisom Bottege Venete i njihove high street verzije

Čizme Lug

Torba Padded Cassette

Haljina s detaljem lanca

The Pouch - torba na rame

Sandale Lido