NIKAD NEĆETE POGODITI

O čemu muškarci razmišljaju dok se seksaju?

16.05.2014 u 14:27

Bionic
Reading

Jeste li se ikada zapitali što se muškarcima mota po glavi za vrijeme seksa? Nerijetko se kaže da su muškarci s Marsa, a žene s Venere upravo zbog brojnih razlika između njih. Ta razlika se uviđa i u tome o čemu muškarci razmišljaju za vrijeme seksa

Muškarci dosta razmišljaju prije seksa. Uglavnom razmišljaju o tome kako doći do seksa, što jesti da bi imali dovoljno snage i energije za seks te što učiniti da bi seks bio što bolji. No, kako piše The Frisky, tijekom samog seksa razmišljanje im je znatno manje složeno.

Tijekom strastvenog seksa muškarčev um je poprilično zaokupljen svime što se događa te maksimalnom uživanju u cijelom tom procesu. Međutim postoji neka vrsta polusvjesnog stanja, odnosno podsvijesti koja se javlja tijekom seksa, a glavna zadaća joj je brinuti se o performansi.

Muškarčeva najveća briga u krevetu je to hoće li njegova partnerica doživjeti orgazam, jer muškarci upravo ženski orgazam tijekom seksa smatraju svojevrsnom nagradom. Neki muškarci shvaćaju da ženama glavni cilj nije orgazam te da uživaju u seksu i bez orgazma. Unatoč tome, mnogi muškarci se brinu o tome hoće li im partnerica uživati jednako kao i oni, a s obzirom na to da je orgazam jedini pouzdani dokaz da je seks bio dobar, silno priželjkuju da vide partnericu u ekstazi.

Kako bi ih razuvjerile u toj zabludi, žene to vrlo lako mogu postići. Sve što je potrebno je reći muškarcu koliko uživate u seksu i kako je sjajan način na koji to radite. To je najbolje reći mu odmah nakon seksa, bez obzira je li se orgazam dogodio ili ne. Upravo tako ćete spriječiti njegovu vječnu opsjednutost pitanjem je li doista uživala, a kvaliteta seksa će se općenito povećati.

Muškarci također za vrijeme seksa neminovno razmišljaju o duljini trajanja odnosa. Osim toga, da je produljeni seksualni odnos poželjan, može se lako iščitati iz velike količine reklama i proizvoda na tu temu. No upravo to stvara paradoks - muškarci žele doživjeti orgazam, jer orgazmi su tako sjajni. Ipak, unatoč tome, za vrijeme seksa žele što dulje izdržati i odgoditi orgazam jer on označava kraj zabave.

Kako bi uspješno odgodili orgazam, muškarci razmišljaju i zamišljaju neke grozne, potpuno neseksi stvari. Te grozne stvari koje zamišljaju razlikuju se od muškarca do muškaraca. Osim neprivlačnih osoba, muškarci vrlo često u glavi zamišljaju životinje, neugodne situacije – bilo što što im može pomoći da odgode orgazam, piše Frisky.com.

No neki muškarci taj dio zamišljanja izbjegavaju produljenjem predigre, što može upaliti ako su na istoj valnoj duljini kao i njihova partnerica. Muškarci su vrlo uporni u traženju načina da seks bude potpun užitak, bez obzira na moguća ograničenja. Kako navodi Frisky.com, to je doista sve o čemu muškarci razmišljaju tijekom seksa – kako ga učiniti što boljim. Jer ako seks bude sjajan, ne samo da će više uživati, već će ga i biti više.

Drugim riječima, lako se da izvući zaključak kako muškarci doista neprestano razmišljaju o seksu, jer i kada se seksaju, oni razmišljaju o tome kako se seksati još više.