OMILJENI ODABIR

Novim trendovima usprkos: Djevojke sa zagrebačke špice ne mogu zamisliti proljeće bez ovih modela tenisica

31.03.2021 u 09:19

Bionic
Reading

Sezoni nošenja čizama i ostale tople obuće polako se bliži kraj. Svjedoče to i novi prizori sa zagrebačkih ulica na kojima stajlinzima dotjeranih prolaznica posljednjih dana dominiraju različiti modeli bijelih tenisica

Iako su zahvaljujući višesezonskoj dominaciji uspjele postati modnim klasikom, klasične bijele tenisice posljednjih sezona dobile su opaku konkurenciju u znaku glomaznih tatinih modela u širokoj paleti boja.

Svoju vještinu uklapanja aktualnih trendova u odjevne kombinacije prolaznice na zagrebačkoj špici svakodnevno dokazuju, no čini se da po pitanju tenisica ipak preferiraju modni minimalizam koji uvjerljivo osiguravaju klasični bijeli modeli.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Njihovim stajlinzima, koje je i ovoga puta ovjekovječio tportalov fotograf, dominirali su dizajnerski modeli bijelih tenisica koji su proteklih godina vodili glavnu riječ na modnoj sceni.

U prvom redu riječ je o bijelim tenisicama s potpisom britanskog brenda Alexander McQueen, koje su na svjetskoj sceni godine 2019. proglašene najpoželjnijim modnim komadom, a zatim i modelu Archlight s potpisom francuskog Louis Vuittona.

Djevojke sa zagrebačke špice preferiraju nositi omiljene modele uz trendovske siluete traperica, poput modela s kraćim nogavicama, a sudeći po njihovim stajlinzima, bijelim tenisicama još uvijek nije odzvonilo.