proljeću usprkos

Znaju kako ih treba nositi: Atraktivne djevojke u hit čizmama okupirale zagrebačku špicu

23.03.2021 u 12:26

Bionic
Reading

Iako smo službeno zakoračili u proljetnu sezonu, brojne dame još uvijek nisu spremne u potpunosti se oprostiti od omiljenih zimskih komada. Svojim stajlinzima potvrdile su to i uvijek pomno dotjerane djevojke sa zagrebačke špice

Kada govorimo o obući, modnim hitom broj jedan ove zime pokazali su se modeli čizama s detaljem glomaznog potplata, a i u prvim danima proljeća predstavljaju omiljeni odabir brojnih zaljubljenica u modu.

Dokazuju to i djevojke sa zagrebačke špice, čije je pažljivo osmišljene stajlinge svojim objektivom i ovoga puta ovjekovječio tportalov fotograf.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Svoje omiljene combat čizme brojne su djevojke prilagodile proljetnom raspoloženju, noseći ih uz laganije verzije kaputa i otkrivajuće komade, dok su pojedine već prisvojile proljetnu obuću u znaku bijelih tenisica i cipela loafers.

Uz bok combat čizmama, uvjerljivim favoritom djevojaka na zagrebačkoj špici pokazali su se zgužvani modeli u maniri 80-ih, a s porastom temperatura njihovim stajlinzima u narednim danima nesumnjivo će dominirati trendovski proljetni komadi.