horoskop otkriva

Novi tjedan Lavovima donosi uspjeh na poslovnom, a Djevicama probleme na ljubavnom planu

05.03.2018 u 07:32

Bionic
Reading

Ulaskom Venere u znak Ovna za ovaj znak počinje uzbudljivo razdoblje u kojem neće nedostajati ljubavnih prilika, a porast koncentracije olakšat će im učenje i rad pa će postizati zapažene rezultate u školi i na poslu

Šarmom i zanosnim izgledom Ovnovi će privući pažnju simpatije i uspješno je zavesti. Dobro ćete se snalaziti u zadacima koji iziskuju snalažljivost i brze reakcije, a izgledna je i nova poslovna ponuda. Osim što ćete imati više energije i jači imunitet, proljepšat ćete se i biti puni samopouzdanja.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikove će privući netko koga iz nekog razloga ne mogu imati. Možda će se raditi o nekome tko je zauzet ili je tek izašao iz duge veze pa nije spreman na nešto ozbiljnije. Nedostajat će vam samopouzdanja da biste se istaknuli u radnoj sredini. Nezadovoljstvo izgledom potaknut će vas da započnete dijetu, ali nedostajat će vam volje i upornosti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Porast popularnosti Blizancima će donijeti više poziva na druženje, a izlazak s prijateljima bit će sjajna prilika da upoznate nekoga s kim ćete se upustiti u flert. Ako tražite posao, bit ćete pozvani na razgovor za radno mjesto koje će udovoljavati vašim željama. Optimizam i vedrina pomoći će vam da se bolje nosite sa zdravstvenim tegobama.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manjak samopouzdanja kod Rakova pokazat će se preprekom za ostvarenje ljubavne sreće. Savjetuje vam se oprez prilikom javnih nastupa i održavanja prezentacija. Nemojte improvizirati i držite se unaprijed pripremljenog plana. Osjećat ćete povećanu potrebu za odmorom.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će se osjećati sjajno i zračiti snažnim seksipilom na koji neće biti moguće ostati suzdržan. Poželite li nekoga zavesti, to će vam poći za rukom. Doživjet ćete poslovni uspjeh. Povoljno je vrijeme za sklapanje suradnji i projekata vezanih za inozemstvo. Osjećat ćete se mnogo bolje nego u proteklom razdoblju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedostatak komunikacije dovest će Djevice do problema u ljubavnoj vezi. Često ćete se povlačiti u sebe i zatvarati se prema partneru. Bavit ćete se rješavanjem problema vezanih za mirovinsko ili zdravstveno osiguranje. Umor, niska energija i povremene vrtoglavice mogli bi ukazivati na manjak željeza u krvi.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će biti sklone preispitivanju osjećaja prema partneru, no nemojte donositi bitne odluke u takvom raspoloženju. Na poslu ćete nailaziti na nerazumijevanje. Imat ćete dojam da se vaše mišljenje ne cijeni, no podrška jednog suradnika pomoći će vam da zadržite optimizam i motivaciju. Započnete li dijetu, mogli biste brzo odustati.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni bi mogli iskusiti ljubav na radnom mjestu. Nećete previše razmišljati, već ćete se prepustiti osjećajima. Pred vama je plodonosan tjedan tijekom kojeg će vam se otvoriti sjajne mogućnosti. Naporan trud i zalaganje koje ste u proteklom razdoblju ulagali u posao počinju se isplaćivati pa se nemojte iznenaditi povišici ili promaknuću.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci samci će uživati iznimnu popularnost u društvu, dok će se neki parovi zaručiti ili početi raditi na proširenju obitelji. Ovog će vam se tjedna pružiti prilika da učvrstite svoju poziciju ili pronađete bolji posao. Vježbanje i bavljenje sportom bit će idealan način oslobađanja od nakupljenih frustracija i negativne energije.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će potrebe ukućana stavljati ispred vlastitih. Nastojat ćete im pomoći koliko možete, no povrijedit će vas izostanak njihove zahvalnosti. Nedostajat će vam strpljenja i hrabrosti pa biste se mogli naći u situaciji da gledate kako manje sposobni, no snalažljiviji suradnici napreduju dok vi stagnirate. Ako je moguće, nemojte se previše umarati.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će voditi sadržajan društveni život ispunjen izlascima i novim susretima. Slobodnjaci će uživati u pažnji suprotnog spola. Ušli ste u obećavajuće poslovno razdoblje u kojem će vam se otvoriti prilike kojima se već neko vrijeme nadate. Mnogi će otkriti zanimanje za neki sasvim novi sport ili aktivnost o kojoj dosad nisu razmišljali.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povremena neslaganja oko nekih stvari neće previše ugroziti vašu vezu jer ćete se brzo pomiriti i postići kompromis, a mnogi će parovi ozbiljnije planirati zajedničku budućnost. Pokušat ćete doći do novca odrađivanjem prekovremenih sati ili pronalaskom bolje plaćenog posla, a prilike koje će vam se otvoriti pružit će vam ono što tražite.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia