pokušajte odoljeti

Novi predmeti žudnje: Sedam najljepših torbi za jesenske dane

26.08.2023 u 10:54

Bionic
Reading

Nova sezona, nova torbica. A ima li boljeg godišnjeg doba za novu trendi torbu od jeseni? Teško. Izblijedjelu torbu od rafije nećete htjeti nositi ni dana dulje od godišnjeg odmora, a pred vama je sedam 'it' torbi, vladarica jesenskih stajlinga

U jesen priželjkujemo tamnije boje, teže tkanine i kopče koje štite naše stvari od kiše, a nova torba nije puki hir već istinska potreba.

U nastavku otkrijte najuzbudljivije dizajne za jesen 2023. - od sklopivih ikonskih modela do minijatura u trendi bojama. Možda već sada pronađete svoju novu omiljenu torbicu za hladnu sezonu.

Prada Arqué torba

Nova Pradina Arqué torba izrađena od teleće i nappa kože te se sastoji se od dva dijela koji su uokvireni kontinuiranim remenom za nošenje na ramenu, a koji ujedno dodatno naglašava oblik polumjeseca ove vrlo trendi torbe. Naramenice hobo modela su zamjenjive tako da se ovaj model može nositi i kao crossbody torba. Što se tile, nijanse, konjak boja savršeno se uklapa u jesensku garderobu i vrlo brzo bi mogao postati omiljeni trend torbi za jesen 2023.

Celine Ava Triomphe

Torba Celine Ava Triomphe je u obliku polumjeseca i nosi se preko ramena. Simbol 'Triomphe' ključni je element trenda torbi za 2023. Torba je dobila okrugli oblik zahvaljujući vanjskim obrubima. Celineova nova it torba dostupna je u crnoj ili svijetlosmeđoj boji kože uz neizostavno Triomphe platno.

Ferragamo mini torbe

U novoj sezoni neke od najpoznatijih Ferragamovih torbi pretvaraju se u nosive minijature. Micro Iconic Top Handle najnoviji je dodatak kolekciji mini torbi. Naramenica je podesiva, pa se mini trendi torba može udobno nositi i kao torba za rame.

Longchamp Roseau Essentiel

Ova Longchamp hobo torba u klasičnoj crnoj boji sa srebrnim elementom od bambusa može se ležerno nositi preko ramena. Nudi dovoljno prostora za pohranu za odlazak u kupovinu ili cjelodnevno razgledavanje, ali je i dovoljno malena da je ponesete sa sobom navečer kada idete u restoran ili bar. Uz to, oblik polumjeseca ključni je trend torbi ove sezone, ali nesumnjivo nekolo narednih.

Fendi Origami torba

U životu tako često morate donositi bron e odluke, ali nova trend torba iz Fendija nije kompromis. Naime, ovaj model kombinira bucket i tote torbu u jednoj torbi. Nova it torba iz Fendija zove se 'Origami', a izgledom podsjeća na presavijenu papirnatu konstrukciju s kojom ste se igrali kao dijete. Rezultat igre je u ovom slučaju jasan: može li bolje od sofisticirane trendi torbe koja spaja dvije popularne siluete?

Dior Toujours torba

Dior Toujours torbu karakterizira elegantna, bezvremenska silueta. Simbol Diorove baštine ima makro motiv i razigrane ukrase kao što su privjesci 'D, I, O, R', koji podsjećaju na privjeske za sreću. Tako neodoljivo i nosivo.

Loewe Puzzle Fold Tote

Novi trend torbi za jesen 2023. kod brenda Loewe rezultira Puzzle Fold Tote, torbom koja reinterpretira karakteristične linije kultne torbe - i to kao sklopivi model. Vrlo praktičan izbor kada putujete i želite uštedjeti prostor u svom kovčegu.