VOLI GRUBO I ŽESTOKO

Novi ljubavnik Katie Price je seksualni manijak

02.08.2009 u 17:22

Bionic
Reading

Alex Reid, novi ljubavnik britanske starlete Katie Price, nezasitni je seksualni manijak opsjednut grubim i perverznim igricama, otkrila je njegova bivša

Dok čeka da sud napokon i službeno dovrši njezin razvod od supruga Petea Andrea, Katie Price, poznatija pod imenom Jordan, ne gubi vrijeme. Stalna je gošća na svim razuzdanim zabavama, a kako joj seksualni život ne bi patio, pronašla je i ljubavnika. Petea je u krevetu zamijenio Alex Reid, kojeg je njegova bivša djevojka Danielle Sims opisala kao nezasitnog ljubavnika sklonom eksperimentiranju i raznim igricama.

Danielle je odlučila progovoriti kako bi Jordan upozorila da njezin novi ljubavnik nije nimalo sličan nježnom Andreu. Alex, za razliku od njega, voli grubo. Danielle je otkrila da ju je Alex volio vezati i daviti za vrijeme seksualnog odnosa, a tražio je i da ga zove 'Master' (Gospodar). S&M seks je odnos kakav Alex voli. Sklon je bičevanju, gumenim seksi igračkicama, vezanju i davljenju, maskama i sličnim rekvizitima kojih u svojoj kolekciji ima u velikom broju.

Danielle je s Alexom bila u vezi tri godine. 'Alex je bio jako sklon eksperimentiranju i otvorio mi je oči u seksu', rekla je Danielle za The Sun.