UVJERLJIVO NAJPOŽELJNIJE

Nova sezona sandala kuca na vrata, a ovi modeli će se najviše nositi

13.04.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Nova sezona sandala je pred vratima i ne postoji bolji način za njezino slavlje od upuštanja u kupnju nekog novog trendovskog modela koji će vas pratiti do prvih dana jeseni

Penjući se na ljestvici Google Trends i pojavljujući se u stajlinzima poznatih ljubiteljica mode iz dana u dan, ovo su modeli sandala na koje se ove sezone najviše isplati računati.

Ribičke sandale

Zahvaljujući brendu The Row, koji je estetiku tihog luksuza učinio višesezonskim trendom na modnoj sceni, ove su sandale prisutne već nekoliko godina, a poput anatomskih natikača Birkenstock, predstavljaju praktičan sezonski model obuće na koji se uvijek možete osloniti.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

S debelim naramenicama i izdržljivim potplatom, takozvani model fisherman ni ove sezone nećemo moći zaobići.

Cipele mule s petom kitten

Elegantnije od ravnih, a udobnije od sandala s vrtoglavo visokom potpeticom, cipele mule s dodatkom minijaturne pete kitten ove sezone slove za vrući trend na modnoj sceni.

  • +10
Hit sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sandale s platformom

Otkako je u veljači predstavljena debitantska kolekcija dizajnerice Chemene Kamali za modnu kuću Chloé, novi interes za sandalama s platformom sve je izraženiji. S opuštenom, boho energijom, sandale s platformom dodaju centimetre figuri bez žrtvovanja udobnosti.

Elegantne japanke

Elegantni modeli japanki od kože podjednako će poslužiti svrsi, kako u kućnim okvirima, tako i na ljetnom odmoru. Zahvaljujući jednostavnom i elegantnom dizajnu, s lakoćom će se uklopiti u mnoštvo odjevnih kombinacija, što ih u konačnici čini isplativom sezonskom investicijom s trendovskim predznakom.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr