Omegol i Mediteran ulje

Nova izdanja Zvijezdinih ulja idealna su za putovanje

26.07.2022 u 13:49

Bionic
Reading

U prodaji su nova pakiranja Omegol i Mediteran ulja od 490 ml

Upravo u vrijeme godišnjih odmora i čestih putovanja, Zvijezda je predstavila nova, manja pakiranja Omegol i Mediteran ulja. Sada dolaze u pakiranju od 490 ml te ih možete pronaći u trgovinama na kopnu i obali. Posebno će biti korisna onima koji svoj odmor provode u kampu, na brodu ili apartmanu, bilo da su na moru ili u planinama.

Mediteran ulje idealno je za lagane ljetne obroke - od raznih salata i umaka, do jela od mesa. Radi se o kombinaciji svježeg suncokretovog i cijenjenog ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Omegol ulje sastoji se od repičinog, suncokretovog i ulja kukuruznih klica te je bogato omega-3 masnim kiselinama, posebno alfa-linolenskom masnom kiselinom (ALA), koja doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Bogato je vitaminom E koji štiti stanice od oksidativnog stresa. Baš kao i Mediteran ulje, Omegol je blagog okusa, zdravo i pogodno za pripremu raznovrsnih jela, te za pečenje i kuhanje hrane.

Ako krećete na godišnji, a preferirate praktičnost ili su konvencionalna pakiranja jednostavno prevelika za vaše potrebe, Zvijezda Omegol i Mediteran ulja u pakiranju od 490 ml su idealan odabir za vas. Pronađite ih na kopnu i obali od srpnja.