RAZLOG JE JEDNOSTAVAN

Nova haljina Melanije Trump postala viralni hit: Kreacija od 16.000 kuna izazvala urnebesne reakcije

04.07.2020 u 14:11

Bionic
Reading

Sve oči bile su uprte u američku prvu damu kada se pridružila svom suprugu, američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, povodom proslave 4. srpnja održanoj na planini Rushmore. U prvom planu bila je haljina Alexandera McQueena, koja je odmah postala glavna tema rasprava na društvenim mrežama

Predsjednički par stigao je u Južnu Dakotu, gdje je Donald Trump održao govor pred 7500 uzvanika povodom Dana nezavisnosti, no ovoga je puta on bio u sasvim drugom planu. Društvene mreže užarile su se, a razlog je bila haljina Alexandera McQueena u kojoj je stigla Melania Trump.

Iako je vjerojatno dugo birala što će odjenuti, te je na kraju izbor pao na haljinu od 16.000 kuna, odabir se pokazao katastrofalnim, barem za ljude na društvenim mrežama koji su, gotovo jednoglasno zaključili kako haljina izgleda kao da je sam Donald Trump markerom crtao po bijeloj haljini svoje supruge.

'Donaldu Trumpu bilo je dosadno pa je odlučio crtati po Melanijinoj bijeloj haljini tijekom leta Air Force Oneom', rekao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: 'Može li molim vas netko uzeti marker od njega. Sada se zaigrao po Melanijinoj haljini.'

No, nije to bilo sve. Bilo je i onih koji su pisali kako je Trump zapravo crtao mapu kojom se u rujnu kretao uragan Dorian, i time dobro nasmijali sve. Iako su mnogi zaključili kako je riječ o dječjim crtarijama po haljini, magazin Paper tvrdi kako je dizajn nastao suradnjom Alexandera McQueena i njegovih studenata na Central Saint Martins u Londonu.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: SAUL LOEB / AFP / Profimedia