UVIJEK ELEGANTNA

Klasik s kojim nema greške: Melania Trump pokazala se u savršenoj crnoj haljini koja itekako laska figuri

03.06.2020 u 09:35

Bionic
Reading

I dok cijeli svijet s nevjericom prati događanja u SAD-u gdje danima bjesne prosvjedi i nemiri zbog policijske brutalnosti koja je uzrokovala smrt tamnoputog Georgea Floyda, kontroverzni predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania Trump posjetili su svetište Svetog Ivana Pavla II u sjeveroistočnom Washingtonu

Predsjednički par stajao je nekoliko minuta u tišini ispred kipa pokojnog pape, a kao i obično, zgodnu Slovenku pratili su mnogi pogledi.

Lijepa supruga Donalda Trumpa s kojim ima sina Barrona, po pitanju mode nikad ne griješi, a svaki je njezin outfit pomno osmišljen. I ovoga puta, Melania je igrala na za kartu vječne elegancije za što je dobila samo pregršt pohvala.

Njezin omiljeni komad su elegantne haljine midi duljine, a za ovu se prigodu odlučila za neprolazni klasik, varijantu retro kroja u crnoj boji. Bivša manekenka bila je pojam elegancije u minimalističkoj haljini A-kroja, modelu koji laska njezinoj zavidnoj figuri.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Efektna crna haljina strogog kroja ukrašena reverima naglasila je vitki struk lijepe Melanije, a ostatak ovog pomno odabranog stajlinga činile su crne stilettice i velike sunčane naočale retro dizajna.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prepoznatljiva frizura s lagano uvijenim pramenovima oko lica i nude ruž na usnama zaokružili su ovaj look bez greške, 49-godišnje Melanije.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ivan Pavao II, rođen u Poljskoj kao Karol Józef Wojtyła, služio je kao papa od 1978. do smrti 2005. godine, a Rimokatolička crkva proglasila ga je svetim u travnju 2014. Zapamćen je i kao prvi papa koji je ušao u sinagogu ili džamiju, a 2000. ispričao se zbog svih zločina koje je Crkva počinila u posljednja dva tisućljeća.