ZA LAKŠI ŽIVOT

Nova Cockta Easy već je na policama prodavaonica

02.04.2012 u 15:28

Bionic
Reading

Slogan nove komunikacijske akcije Budite easy simbolički poručuje da je dobro povremeno posvetiti vrijeme sebi i uz novu Cocktu Easy

S novom recepturom Cockte light pobrinuli smo se i za sve pobornike pića bez šećera. Na ljeto smo podsjetili pićem Cockta Easy

koju od ožujka možete pronaći na policama prodavaonica na svim tržištima u regiji.

Slogan nove komunikacijske akcije Budite easy simbolički poručuje da je dobro povremeno posvetiti vrijeme sebi i uz novu Cocktu Easy barem u mislima na nekoliko trenutaka odlutati tamo gdje se osjećate opušteno i neopterećeno.

Budući da neprestano pratimo zahtjeve i okuse potrošača, promijenili smo i usavršili recepturu pića Cockta light; riječ je o Easy mješavini mjehurića i agruma koji osvježava i idealan je za vruće ljetne dane. Budući da je Easy, ima samo tri kalorije i lagan je izbor za sve koji ne žele ili ne smiju konzumirati šećer.

Za pravo osvježenje na raspolaganju je klasično pakiranje od 0,5 l, a za malo žednije i od 1,5 l. Svoje omiljeno osvježavajuće piće, koje krasi nova etiketa, možete kušati i u lokalima u Cocktinim prepoznatljivim bočicama. Budući da joj je dodana aroma limuna, njezin okus još bolje osvježava.

Od danas će život uz Cocktu Easy biti još lakši.