slip haljine

Nosit ćete ih čitavo ljeto: Francuskinje se ne odvajaju od ovih elegantnih haljina

08.07.2023 u 18:19

Bionic
Reading

Slip haljine modni su favorit chic Francuskinja te ih nose čitavo ljeto. Sastavni su dio njihove capsule garderobe, a lako se kombiniraju uz svaki tip obuće

Mala crna haljina desetljećima je nepogrešiv modni odabir koji vas neće iznevjeriti ni u jednoj prilici, a odmah uz bok stoji joj jedan od omiljenijih ljetnih komada - chic slip haljina.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Slip haljina zagarantirat će vam elegantan look, no ona u crnoj boji odiše posebnim chicom. To najbolje znaju Francuskinje, jer opčinjene su njima i nose ih tijekom svih toplijih mjeseci u godini!

Kao takve, osnovni su komad capsule garderobe francuskih modnih ovisnica te izvrsna investicija jer su klasik koji ćete nositi iz sezone u sezonu.

Osim što su same po sebi dovoljne za stiliziranje pogođenog ljetnog looka, iznimno su svestrane pa ćete ih lako kombinirati uz svu obuću. Dapače, upravo će cipele presuditi o kakvom se stajlingu radi: odabirom udobnih, svakodnevnih komada, poput trendi bijelih tenisica ili vječnih starki, kreirat ćete ležernu kombinaciju, dok će nošene uz hit modele sandala, balerinki ili stilettica tvoriti elegantan stajling koji osvaja na prvu!

Iako možda djeluju pomalo jednolično, dolaze u brojnim dizajnima pa možete birati od klasičnih satenskih komada do onih s izazovnim prorezima te chic crnih haljina obogaćenih čipkom, gumbićima ili romantičnim mašnama.

Za kraj, ako ste u potrazi za efektnijim komadom, Katie Holmes pokazala je outfit koji nikog ne ostavlja ravnodušnim - crnu slip haljinu s uzorkom zlatne čipke kombiniranu uz hit balerinke.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia