dobar izbor

Odlični stajlinzi na vjenčanju: Crna haljina uvijek je dobar izbor, a Izabel Kovačić ova stoji kao salivena

26.06.2023 u 11:24

  • +13

Gosti na vjenčanju Kepa Arrizabalaga i Andree Martinez

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Prvi ljetni vikend nogometaš Kepa Arrizabalaga i manekenka Andrea Martinez rezervirali su za svoj veliki dan kada će se zavjetovati na vječnu ljubav. Bajkovitom vjenčanju nazočili su Kepini prijatelji nogometaši a njihove ljepše polovice ukrale su svu pažnju

Barokna crkva Iglesia de Nuestra Señora de la Encarnación i trgić ispred nje u španjolskoj Alori bila je prekrasna kulisa za bajkovito vjenčanje u španjolskom stilu.

Mladenka, manekenka i bivša Miss Španjolske blistala je u romantičnoj vjenčanici koja je odisala klasikom i sofisticiranim detaljima, a nije nedostajalo niti romantičnih trenutaka poput strastvenog poljupca pred crkvom.

Na vjenčanju nogometaša koji je na poziciji vratara prvoligaškog kluba Chelsea stigli su u njegovi sadašnji i bivši prijatelji s terena i to u pratnji svojih prekrasnih supruga i djevojaka. Posebnu pažnju je privlačio dobro nam poznat par – Mateo i Izabel Kovačić. Lijepa Izabel za ovu prigodu držala se provjerene klasike te je odjenula dugu crnu haljinu prekrivenu šljokicama. Poseban detalj na jednostavnoj haljini čini su romantično spušteni rukavi preko ramena, a poglede je svakako privlačio i istaknuti dekolte. Klasičnu crnu haljinu Izabel je upotpunila vrlo popularnim Match&Match sandalama ukrašenim svjetlucavom mašnom.

Za crnu boju odlučila se i Sophia Weber, djevojka Kaia Havertza koja je izgledala sjajno u vrlo trendi cut out haljini. Veliku pozornost svakako je privukla Alice Campbello, supruga Alvara Morate, koja je za ovu priliku odabrala jednu od najupečatljivijih haljina – dugu, lepršavu kreaciju na jedno rame koja je u jarko narančastoj boji izgledala tako bajkovito.

Bila je tu i Catherine, pjevačica i djevojka talijanskog nogometaša Jorginha, u upečatljivoj žutoj haljini te zanosna Andrea Sesma, supruga Ikera Muniaina. Nema sumnje, zanosne i nesumnjivo ljepše polovice poznatih nogometaša svima su očitale lekciju kako se odjenuti za ljetno vjenčanje.

  • +15
Kepa Arrizabalaga i Andrea Martinez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA