odlična kombinacija

Nema razloga da najljepše modele čuvate u ormaru: Chic haljina i tenisice odličan su spoj

26.06.2023 u 09:00

  • +4

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: THEHOLLYWOODFIX.NET / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Haljina i tenisice posljednjih sezona pokazale su se kao hit kombinacija udobnosti i elegancije, a sada je taj trend otišao korak dalje. Hailey Bieber koja slovi za jednu od najutjecajnijih trendseterica pokazuje kako se vještim kombiniranjem i najelegantnije haljine mogu isfurati kao super chic stajling

Kad je riječ o svakodnevnim stajlinzima, Hailey Bieber jako dobro zna što joj se sviđa. Pa tako manekenka uvijek iznova rotira iste provjerene formule odjeće koje se svakako isplati držati u ormaru.

Uz široke traperice s predimenzioniranom vintage kožnom jaknom, hlačama i majicom kratkih rukava, slavna manekenka Hailey ima još jedan hit. Riječ je o slip haljinama s naramenicama u stilu 90-ih koje nosi uz tenisice. Upravo je takav stajling koji spaja eleganciju i udobnost s prizvukom 90-ih, Hailey pokazala u zapadnom Hollywoodu prilikom izlaska s prijateljicom Justine Skye.

Hailey je nosila bijelu midi haljinu s tankim naramenicama, prorezom sa strane i blago padajućim izrezom te vrlo zavodljivo otvorenim leđima. Vrlo elegantna i sofisticirana haljina vrlo lako bi mogla poslužiti i kao jednostavna vjenčanica ili haljina za izlazak, no Hailey ju je, uz dodatak vječnih tenisica i bijelih sportskih čarapa, uspjela transformirati u prikladan komad za ležeran stajling.

Što se tiče dodataka Hailey se držala prepoznatljivih komada: bijele Bottega Veneta mini Sardine torbe, Saint Laurent sunčanih naočala te neupadljive šminke i jednostavne frizure.

Ovim stajlingom Hailey je pokazala kako i najotmjenije haljine mogu poslužiti za dnevni stajling, sve dok se formalnost nadoknadi tenisicama i relativno razbarušenom frizurom i šminkom. Zaboravite na čuvanje posebnih komada u ormaru – zašto već ovog tjedna ne biste odjenuli svoju najljepšu haljinu?

  • +7
Tenisice i slip haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo