ZNA KAKO JU NOSITI

Zablistala u plavom: Danijelu Martinović osvojila laskava haljina od 20 eura

23.06.2023 u 17:28

Bionic
Reading

Nakon svečane promocije u neposrednoj blizini Zagreba, splitska pjevačica svoju je novu knjigu naslova ‘Tuširanje duše’ predstavila gledateljima emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’

Uz glazbenu karijeru, Danijela Martinović može se pohvaliti i spisateljskom. 'Šalabahter života' i 'Neopisivo' dvije su knjige nastale iz pera splitske pjevačice, a sada je objavila treću.

  • +31
Danijela Martinović - promocija knjige 'Tuširanje duše' Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Knjigu ‘Tuširanje duše’ pjevačica je ovog tjedna predstavila gledateljima ispred malih ekrana u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’, a pritom je privukla pozornost u laskavom modelu haljine.

Baš kao za vrijeme snimanja posljednje sezone showa ‘Zvijezde pjevaju’, splitska pjevačica ponovno je prošetala hodnicima HRT-a, a ovoga puta to je učinila u kobaltno plavoj haljini A-kroja.

Spomenuta haljina, s pripijenim gornjim dijelom istaknutim izrezom na leđima, dio je aktualne ponude popularnog poljskog brenda Reserved.

Od stopostotnog pamuka i po sniženoj cijeni od 20 eura danas je dostupna u svega nekoliko konfekcijskih brojeva, što je dovoljan pokazatelj njezine poželjnosti kod ljubiteljica mode.

Njezin efektan izgled uspjela je dodatno istaknuti srebrnim parom sandala s platforma potpeticom, dok je statement naušnicama srebrnog sjaja oplemenila jednostavnu frizuru konjskog repa.