modna investicija

Nose se uz sve, i to godinama: Nije ni čudo da su ovo najpopularnije tenisice za proljeće

12.04.2024 u 05:57

Bionic
Reading

Bijele tenisice jednostavno nikada ne izlaze iz mode – idu uz sve iz ormara i baš uvijek izgledaju sjajno. Ni ovog proljeća nećete pogriješiti ovim bijelim modelima, a ovi su neki od najljepših na koje se isplati baciti oko

Kada je riječ o modnim komadima koji se ističu te onim baznim, nosivim više sezona, luksuzne bijele tenisice predstavljaju najbolje od oba ta svijeta. Razmišljajte o njima kao o modnoj investiciji - visokokvalitetna izrada u kombinaciji s bezvremenskim dizajnom čini ih vrijednim toga.

Od klasičnih na vezanje do onih s platformom, ove tenisice dolaze u svim siluetama i stilovima. Bilo da ih planirate upotpuniti haljinom i sakoom ili opušteno prošetati gradom, tu je par bijelih hit modela za svaku priliku.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Razmislite o tome kako i gdje ih najčešće namjeravate nositi. Želite li model koji se pokazuje od jutra do mraka i lijepo se prilagođava različitim stajlinzima ili ste u potrazi za svakodnevnim stilom koji možete isfurati na stotinu načina - postoji opcija za sve želje i stilove.

Ostanite ekološki osviješteni uz veganski par Golden Goosea, dodajte malo teksture svojoj odjeći Diorovim stilom s laganim resama ili prigrlite zdepast izgled robusnih tenisica Alexander McQueena.

A svakako povedite računa o materijalu – za toplije mjesece gornji dio od pamučnog platna ili tekstila lagan je i prozračniji izbor. Kada je hladnije, možda ćete se odlučiti za nešto malo teže, poput antilopa ili debelog gumenog potplata. U svakom slučaju, bijelim tenisicama nemoguće je pogriješiti, a u galeriji pogledajte 14 najboljih luksuznih bijelih modela. Budite spremni za povrat svoje investicije na najmodernije načine.

  • +9
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo