u divnim bojama

Podižu raspoloženje i stajlinge: Zaljubit ćete se u nove verzije New Balance tenisica

08.04.2024 u 14:33

Bionic
Reading

Proljetni mjeseci idealni su za isticanje vedrih boja i nijansi koje u trenu podižu raspoloženje, a upravo one krase novu verziju hit tenisica bostonskog New Balancea

Iako retro tenisice uske siluete, predvođene adidasovim sambicama, danas slove za modni must-have, takozvane 'tatine' tenisice, čiji su simbol modeli s potpisom brenda New Balance, i dalje ne gube na popularnosti.

Ovoj činjenici u prilog dovoljno govore stajlinzi slavnih trendeterica, uzbudljive modne suradnje koje bostonski brend lansira iz mjeseca u mjesec, kao i status rasprodanih verzija pojedinih modela.

Potonje bi se lako moglo dogoditi s ove dvije, potpuno nove verzije modela M1906 u pogledu boja.

Poznati model od sada je moguće nabaviti u nježno ljubičastoj i pastelno zelenoj varijanti, idealnima za proljetne mjesece.

Uoči lansiranja u prodaju, fotografije ovog popularnog modela u novim nijansama objavila je dizajnerica obuće New Balance Lifestyle Anna Wilson, na oduševljenje brojnih ljubitelja 'tatinih' tenisica.

Dizajnersku inspiraciju crpeći iz trkačkih modela s početka nultih godina, tenisice M1906 su elegantne, koliko i udobne. Potplat s N-ergy apsorpcijom udaraca sadrži Stability Web za dodatnu podršku luku stopala, dok Acteva Lite srednji potplat i Abzorb Sbs jastučić u peti osiguravaju udobnost i stabilnost.

Cijena novih verzija ovih hit tenisica s potpisom bostonog brenda New Balance iznosi 160 eura, no to nije jedini model brenda koji je zaradio pastelni tretman u aktualnoj sezoni.

Nova verzija tenisica 9060 s potpisom bostonskog New Balancea redefinira retro chic.

Gornjište u kremastoj boji, s mekim mint zelenim i ružičastim preljevima, povećava njihovu privlačnost, dok se deblji međupotplat Eva i Abzorb može pohvaliti nijansama žutosmeđe, tamnoplave i bordo boje, dajući cjelokupnom modelu dubinu.

New Balance 9060 Izvor: Promo fotografije / Autor: promo