sofia richie

Njezini stajlinzi izazivaju oduševljenje, a ona je baš svaki put nosila isti trend

26.09.2023 u 16:50

Bionic
Reading

Nova slavna modna 'It' djevojka Sofia Richie Grainge ima bukiran i vrlo zauzet raspored, a brojne suradnje osigurale su joj mjesto u prvom redu nekih od najvećih modnih revija za proljeće/ljeto 2024. A Sofia je to iskoristila kao savršenu prigodu za pokazivanje odličnih stajlinga, a jedan detalj posebno privlači pažnju

Dovoljno je da bacite jedan pogled na modne stajlinge Sofie Richie Grainge tijekom tjedna mode u New Yorku i Milanu i gotovo odmah ćete moći prepoznati koji joj je najdraži jesenski trend.

Riječ je o crvenoj boji, točnije upečatljivim crvenim akcentima.

  • +6
Sofia Richie Grainge Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, tijekom mjesecu mode Sofia, čiji stajling se u posljednje vrijeme vrlo vjerno prati i dokumentira, odlučila je nositi uglavnom komade neutralnih boja u kombinaciji s dodacima crvene boje, bilo da je riječ o cipelama, vječno elegantnoj dolčeviti, suknji s printom ili torbi.

Odavno je jako dobro poznato da je jedno od vodećih pravila prilikom stilski dotjeranog načina nošenja crvene boje – 'štedljivost'. To znači da je sasvim dovoljno jedan komad u toj jarkoj boji koji će cjelokupan stajling podići na višu razinu. A pogled na Sofijine stajlinge vrijedne kopiranja potvrđuje činjenicu da ćemo trend crvene boje u narednim mjesecima viđati posvuda.

Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Clutch Pockets Wambli / Shutterstock Editorial / Profimedia