SOFIA RICHIE GRAINGE

Nova modna ikona sasvim običan stajling zaokružila je preslatkim balerinkama

20.09.2023 u 13:55

  • +6

Sofia Richie Grainge

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Sofiju Richie Grainge, 25-godišnju manekenku i influencericu, zaljubljenice u modu pomno prate zbog njezinih briljantnih stajlinga

Jedna od it djevojaka i nova modna ikona glamuroznim je vjenčanjem ove godine dala posve novo značenje tzv. old money estetici, trenutačno najpoželjnijoj među fashionisticama.

Nova vladarica modne scene, čiji stil svi žele oponašati, ponovno je servirala minimalistički look za koji je dobila samo komplimente.

Kći poznatog glazbenika Lionela Richieja plijenila je poglede na ulicama Beverly Hillsa u jednostavnoj kombinaciji u bijeloj boji.

Bijeli T-shirt opuštenog kroja te bijele traperice povišenog struka i širih nogavica odličan su modni spoj za mnoge prigode, a modna odlikašica ovaj je cool look začinila pomno osmišljenim detaljima poput trenutačno najpoželjnije obuće - balerinki.

Sofia je svoj stajling uspješno nadogradila upečatljivim balerinkama s remenčićem u tzv. stil Mary Jane, načinjenima od baršuna u divnoj crvenoj boji (Le Monde Béryl), kojima dodatnu udobnost daju meki uložak od teleće kože i kožni obrub.

Moćna kožna torba s metalnim ručkama i sunčane naočale klasičnog stila dobro su se uklopili u ovo izdanje omiljene američke fashionistice.