NA PRADINOJ VEČERI

Nikada ne izlazi iz mode: Lijepa Sofia plijenila elegancijom u maloj crnoj haljini

22.09.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Nakon njujorškog, jedna od najpopularnijih fashionistica današnjice svojom pojavom uveličala je milanski Tjedan mode, obilježivši ga dolaskom na svečanu večeru talijanske Prade

Američka 'it' djevojka Sofia Richieraskošnim je vjenčanjem ove godine dala novo značenje takozvanoj old money estetici, a njezine pažljivo osmišljene odjevne kombinacije danas se prate s velikom pozornošću.

Nakon što je u New Yorku, na revijama brendova Proenza Schouler i Ralph Lauren servirala inspirativne stajlinge, uspješan modni niz nastavila je u talijanskoj prijestolnici mode, na svečanoj večeri u režiji modne kuće Prada.

Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poput brojnih uzvanica ova 25- godišnja influencerica blistala je u komadima s potpisom Prade, a njezin izbor činio je pripijeni model crne haljine, sa halter ovratnikom i detaljem izreza na leđima.

'Naši se ukusi mijenjaju, ali ne vjerujem u praćenje trendova i nošenje određenih kombinacija samo zato što to svi drugi nose. Mislim da je važno biti svoj i prepoznati kada vam se nešto čini dobrim za vas ili ne', nedavno je izjavila ova poznata dama koja se, kako priznaje, posebno osnaženo osjeća u sofisticiranim stajlinzima.

Pradinu crnu haljine dužine midi kombinirala je sa presijavajućom torbicom i parom klasičnih salonki u špic, a naglasila zalizanom frizurom punđe s razdjeljkom koja je postala njezin zaštitni znak.