RAZGOLIĆENA NA LOPTI

Nives Drpić pokazala fino zaobljenu guzu

10.08.2013 u 19:58

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Dine Drpića, vježbala je u seksi donjem rublju te je trenutak opuštanja zabilježila i objavila na svom profilu

Taman kad je došlo do ugodnog zahlađenja, gospođa Drpić podsjetila nas je na svoj uzavreli temperament. Čini se da je njoj i dalje vruće ili se temperatura naglo podigla nakon marljivog vježbanja na pilates lopti, nakon kojeg se razodjenula i pozirala u seksi crnom donjem rublju.

Taj veliki trenutak zabilježila je i objavila na Twitteru, a očekujemo i niz pohvalnih komentara za njenu istesanu liniiju i fino zaobljenu guzu.

Podsjetimo na dio njene kolumne na portalu Topestrada, u kojoj piše:

'Lako je prepoznati 'plaćenicu' uz pomoć Facebooka. Osim po fotografijama odjevnih kolekcija, to su one djevojke koje učestalo stavljaju fotografije i checkiraju se po brojnim hotelima s pet zvjezdica diljem svijeta. Njima je znamenitost hotelska soba i elegantne vrećice Guccija, Prade, Diora poslagane na krevetu ili noćnom ormariću te ovjekovječene fotkom na Facebooku nekim glupim komentarom o životnim ljepotama, kako bi svi imali uvid u to kako su upravo bile u šopingu i koliko su 'sretne', objasnila je Nives te nadodala kako su plaćenice uvijek na fotografijama same, možda u društvu prijateljice, no nikada u društvu muškarca.