IZ RIZNICE PROŠLOSTI

Nives Celzijus izbjegla silovanje u prvom osnovne

20.10.2009 u 13:16

Bionic
Reading

Nives Celzijus je sa šest godina bila žrtva pedofila koji ju je pokušao silovati

Ponukana priznanjem natjecateljice u emisiji Trenutak istine da ju je seksualno napastovao otac, Nives Celzijus je u ovotjednoj kolumni u Areni izvukla novu mračnu tajnu iz ladica svoje vrlo slojevite prošlosti. Iako je donedavno šutjela o tome, Nives je sad odlučila jasno i glasno progovoriti pred cijelom hrvatskom javnosti o nemilom događaju koji se zbio dok je pohađala prvi razred osnovne škole.

U svojoj kolumni Nives kaže da to nije bio njezin jedini neugodan susret s pedofilima, ali joj je ostao zapisan kao najtraumatičniji. Na putu kući prišao joj je nepoznati muškarac, 'prljav i smrdljiv', koji ju je pokušao navesti da s njim ode u stan.

Tražio je njezinu pomoć oko pronalaska prezimena na ulazu jedne zgrade. Kada su našli prezime, zvono nije radilo, stoga ju je čovjek zamolio da mu pokaže vrata stana jer ne vidi pročitati prezime na njima. Kada je mala Nives pokazala vrata, klošar ih je otvorio i pokušao je uvući u stan. Nives je uspjela pobjeći, a mučnu je tajnu čuvala sve do danas duboko u sebi.