ZA SVAKU POHVALU

Nitko ne reciklira odjeću bolje od nje: Štedljiva kraljica isfurala već viđeni stajling

24.04.2019 u 10:28

Bionic
Reading

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia od Španjolske na Sveučilištu Alcalá u Madridu prisustvovali su dodjeli književne nagrade za španjolski jezik 'Miguel de Cervantes'. Španjolski kraljevski par nagradu je uručio dobitnici Idi Vitale, nakon čega se uslikao za okupljenje fotografe. Lijepa španjolska kraljica za ovu je prigodu odlučila odjenuti već viđeni stajling koji je tijekom ranijih godina nosila u čak četiri navrata

Kraljica Letizia svojim izgledom i izborom stajlinga plijeni pažnju gdje god se pojavi, pa ništa drugačije nije bilo ni na dodjeli književne nagrade 'Miguel de Cervantes' u Madridu. 46-godišnja kraljica zablistala je u sivo-ljubičastom kaputu s dva lica i pripadajućoj haljini koja se u struku veže u čvor te seže do koljena, a oba odjevna komada nose potpis čuvene modne kuće Carolina Herrera.

Cjelokupan stajling kraljica je upotpunila elegantnim salonkama zmijskog uzorka s potpisom španjolskog brenda Magrit, čije cipele kraljica često nosi za javna pojavljivanja, te torbicom identičnog uzorka.

  • +14
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa kraljica koja je, prije nego što je postala članica kraljevske obitelji, radila kao novinarka za televizije ABC i EFE te kao voditeljica vijesti na televizijama CNN + i Televisión Española, isti je stajling već ranije nosila. Prvi put u ovom je stajlingu viđena 2016. godine, a potom i dva puta u 2017. godini.

Španjolska kraljica poznata je po recikliranju stajlinga, zbog čega je mnogi nazivaju najštedljivijom kraljicom. Iako si može priuštiti skupocjene dizajnerske komade, Letizia učestalo dabire komade s potpisom španjolskih high street brendova poput Zare i Manga te se ne libi u istoj odjeći pojaviti u javnosti više puta.

Letizia se za kralja Felipea VI., tadašnjeg prijestolonasljednika, zaručila 2003. Njihove kćeri, Leonor i Sofía, rođene su 2005. i 2007. godine. Kao princeza Asturija, Letizia je predstavljala svoga svekra, kralja Juana Carlosa, u Španjolskoj i inozemstvu. Nakon što je kralj Juan Carlos abdicirao 2014. godine, Felipe i Letizia postali su kralj i kraljica Španjolske.

  • +19
Španjolska kraljevska obitelj na uskrsnoj misi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia