VOLI RECIKLIRATI

Štedljiva kraljica isfurala stajling koji je već ranije nosila

09.04.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Kraljica Letizia posjetila je Školu za graviranje i grafički dizajn u Madridu povodom dodjele nagrade za umjetnost 'Tomas Francisco Prieto'. Lijepa španjolska kraljica, koju mnogi nazivaju najbolje odjevenom odjevenom kraljicom, za tu je prigodu odabrala već viđeni stajling koji je nosila prije šest mjeseci i time još jednom dokazala da je itekako štedljiva kada je odjeća u pitanju

Iako poput mnogih žena voli dizajnerske komade, kraljica Letizia od Španjolske jedna je od rijetkih članica kraljevske obitelji koja u svom ormaru ima popriličnu kolekciju odjeće i modnih dodataka s potpisom high street brendova kao što su Mango i Zara.

46-godišnja kraljica itekako vodi računa o tome da se ne razbacuje kraljevskim budžetom, barem kada je odjeća u pitanju. Često puta dosad je španjolska kraljica reciklirala pojedine komade odjeće i modnih dodataka, a nerijetko je i ponovila kompletne stajlinge od glave do pete.

  • +22
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na isti potez kraljica Letizia se odlučila tijekom posjeta Školi za graviranje i grafički dizajn u Madridu i još jednom dokazala da joj nema ravne kada je modna reciklaža u pitanju. Lijepa kraljica pojavila se bez prisustva kralja Felipea VI., zablistavši u elegantnoj, već viđenoj odjevnoj kombinaciji koju je nosila u listopadu prošle godine.

Letizia je neutralnu bež boju razbila efektnim printom koji krasi vestu kratkih rukava i upadljivim bojama na suknji pencil kroja. Ovaj retro komplet veste i kožne suknje s potpisom Hugo Bossa, kraljica je kompletirala kaputom u boji devine dlake, djelom španjolskog dizajnera Felipea Varele, a po pitanju obuće i modnih dodataka odabir je ovog puta pao na smeđe Hugo Boss štikle s block petom i dijamantne naušnice s potpisom brenda nakita The Gold & Roses.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica je ranije u listopadu uz istu odjevnu kombinaciju nosila 'Laura' cipele lakirana odsjaja s potpisom brenda Magrit i narančastu pismo-torbu s potpisom brenda Angel Schlesser, a isti je stajling u 2018. godini nosila ukupno tri puta - u listopadu, lipnju i svibnju.