GRIJEŠI LI ONA IKAD

Kraljica Letizia zadivila u elegantnom kaputu koji svaka zaljubljenica u modu mora imati u svojem ormaru

14.04.2019 u 21:14

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama zbog čega je redovito vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Tajna njezinog stila je u vještim kombinacijama dizajnerske odjeće i krpica iz svima pristupačnih high street trgovina osobito španjolskih brendova poput Manga ili Zare čije kreacije rado nosi.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša novinarka i supruga kralja Felipea VI ponovno je dokazala kako ima urođeni osjećaj za stil pojavivši se u još jednoj kombinaciji u kojoj je sve ostavila bez daha.

Uvijek besprijekorno dotjerana 46-godišnja kraljica zadivila je u elegantnom kaputu bež boje kakve smo već viđali na mnogim poznatim fashionisticama poput Melanije Trump, Meghan Markle, Jennifer Lopez ili Angeline Jolie, na otvoranju izložbe u Lermi pod nazivom 'Ages of Man'.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovakvi kaputi su zasigurno isplativa investicija jer neće samo tako izaći iz mode, a svakom stajlingu daju dozu glamura i luksuza.

Članica španjolske kraljevske obitelji spretno je spojila bež kaput s trendi hlačama smeđe boje s remenom na vezanje visokog struka, bijelim topom i smeđim salonkama s efektnim zlatnim detaljem na peti.

  • +22
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica je nosila elegantni long bob, a diskretne naušnice i malo make upa odlično su nadopunili ovaj dnevni stajling.

Inače, Letizia i Felipe VI su u braku od 2004. i ponosni su roditelji dvije kćeri, Leonor i Sofije.