MARIJA KARAN O MILANU:

'Nisam osoba koja se hvali ljudima koje poznaje'

12.11.2012 u 11:21

Bionic
Reading

Lijepa Marija Karan, 30-godišnja beogradska glumica, postala je preko noći najzanimljivije lice regije jer se šuška da je u vezi s Milanom Popovićem

Mariju Karan uskoro ćemo gledati u seriji 'Budva na pjeni od mora' na RTL televiziji, dok je prvu stepenicu u inozemnoj karijeri ostvarila glumeći u britanskoj drami 'Taksist'. Osim toga, Marija trenutno pregovora za ulogu u 'Larinom izboru', gdje će se, nada se, uskoro pojaviti.

'Istina je da smo u pregovorima i da se oni privode kraju. Nadam se da ću uskoro doći u Zagreb i postati dio tog jako uspješnog projekta', dodaje Marija i unatoč glasinama da je u vezi s Milanom Popovićem ne želi ništa reći o svom privatnom životu.

'Nikada taj dio svoga života nisam vidjela kao dio javne svojine. Tako je bilo i prije nego što sam postala glumica. Jesam li sada zaljubljena? I kakva sam kad sam zaljubljena? Pozitivna sam i imam puno energije koju volim dijeliti', rekla je za Jutarnji Marija, ne želeći ništa reći o Milanu.

'Nisam osoba koja se hvali ljudima koje poznaje. Bilo kakav odgovor na ovo pitanje bio bi suvišan', rekla je Marija, dodajući da ne može odoljeti ovakvom muškarcu:

'Pristojan, lijepih manira, duhovit, šarmantan, s pozitivnom energijom koja daje smisao životu.'