oduševila izgledom

Prizor koje se ne zaboravlja: Severina u prozirnoj, čipkastoj haljini prava je senzacija na društvenim mrežama

12.09.2021 u 18:29

Bionic
Reading

Kada Severina objavi fotografiju na društvenim mrežama, to ne može proći nezapaženo, a kada pozira u čipkastoj haljini, to izazove požar na društvenim mrežama

Odjevena u žutu haljinu ukrašenu čipkom i tilom, Severina je pokazala svoje čari i instantno privukla pažnju brojnih obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama.

Dizajn upečatljive haljine potpisuje srpski dizajner Bojan Petrović, poznat po kreiranju vjenčanica i estetski vrlo upečatljivih haljina. A asimetrična kreacija s prozirnim dijelovima Severini doista je stoji kao salivena. Z haljinu Seve je isfurala bijele sandala na visoku petu i nabacila osmijeh na lice.

Uz objavljene fotografije Severina je citirala Balaševića te je napisala: 'u meni miholjsko leto, to prkosno sunce pred zimu…' U vrlo kratkom vremenu Severini je tu objavu lajkalo više od 20 tisuća obožavatelja, a ispod obave nizali su se komentari: 'Lijepa i točka', 'Predivna', 'Wauuu', 'Koja je tajna biti tako lijepa', 'Prelijepa', 'Lijepa si mi ženo'.

Inače, Severina trenutno doista ima razloga za osmijeh. Splitski Županijski sud nedavno je u povodu Severinine žalbe donio presudu kojom je preinačio presudu Općinskog građanskog suda u Zagrebu. Tako maloljetni sin Severine i srpskog 'kralja bakra' po pravomoćnoj presudi splitskog suda 14 dana živi s majkom na njezinoj adresi prebivališta u Zagrebu te isto toliko vremena s ocem na njegovoj prijavljenoj zagrebačkoj adresi. Severina nije skrivala svoju sreću zbog te presude te sada uživa u zajedničkom vremenu sa sinom Aleksandrom.

  • +5
Severina dovodi sina u osnovnu školu Matije Gupca Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX